Tek Kullanımlık Kağıt Bardak

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kağıt bardaklar bugün her sektörde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden birisidir. Cam bardakların yüksek maliyetli olması ve tek kullanıma uygun olmaması nedeni ile buna alternatif olarak en sağlıklı olan ürünlerin başında kağıt bardaklar gelmektedir. Yeterli kalınlıkta kağıt ve kartonlardan üretilen bu ürünler farklı boyutlarda olabilmektedir.  Her işletmede ihtiyaca yönelik olarak istenilen boyutlarda kağıt bardak kullanılabilmektedir. Plastik ürünlere kıyasla her zaman çok daha kullanışlı ve sağlıklı olan kağıt bardaklar için toptan üretim yapan firmalara ulaşabilirsiniz.

Tek kullanımlık bardak birçok sektörde tercih edilmektedir. Otellerde, okullarda, hastanelerde, kantinlerde, büfelerde, seyahat firmalarında, büyük iş merkezlerinde, organizasyon firmalarında ve daha farklı birçok alanda bu tür ürünler kullanılmaktadır. Son dönemlerde pandemi nedeni ile gelen bazı kısıtlamalar sonucunda tek kullanımlık ürünler birçok işletme için de zorunlu hale getirilmiştir.

Karahan Ambalaj Ürün Çeşitleri

Karahan Ambalaj firması olarak tek kullanımlık ürünler alanında uzun yıllardır üretim yapıyoruz. Firma olarak her zaman sektörün öncülerinden birisi olarak hareket ediyoruz. En yenilikçi yaklaşımlarla ve sektörün gereklilikleri ile birlikte bugün en ileri teknoloji ile üretim yapıyoruz.

Sizlerde işletmeleriniz için karton bardak ya da tek kullanımlık tabak, çatal vb. ürünler satın alıyorsanız, bunları toptan olarak firmamızdan çok uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz. Bunun için web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Ve burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver