Teknik Direktör Değişiklikleri Süper Lig’de Hız Kesmiyor

Screenshot_1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sadece yedi haftada altı Süper Lig ekibi, teknik direktör değişikliğine gitme kararı aldı. Bu hızla başlayan değişiklik rüzgarı, Süper Lig’de büyük bir değişimin habercisi olarak gösteriliyor.

20 takımdan altısı; Kayserispor, Gaziantep FK, Başakşehir, İstanbulspor, Samsunspor ve MKE Ankaragücü, bu sezonun başlamasından bu yana teknik direktörlük koltuğunda değişikliğe gitti. Kayserispor, teknik direktörlük için Çağdaş Atan ile yollarını ayırarak Recep Uçar’a emanet edildi. Gaziantep FK’da Erdal Güneş’in yerini Marius Sumudica jetbull aldı. Başakşehir’deki Emre Belözoğlu’nun ayrılığına Çağdaş Atan yanıt oldu. İstanbulspor, Samsunspor ve MKE Ankaragücü ise yeni bir teknik adam belirleme konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

Fenerbahçe, Adana Demirspor, Sivasspor ve Çaykur Rizespor dışında, Süper Lig’de görevlerini sürdüren ve geçen sezondan bu yana jetbull giriş takımının başında bulunan teknik direktörlerin sayısı sadece 10 oldu. Bu isimler; Beşiktaş’tan Şenol Güneş, Galatasaray’dan Okan Buruk, Hatayspor’dan Volkan Demirel, Antalyaspor’dan Nuri Şahin, Kasımpaşa’dan Kemal Özdeş, Corendon Alanyaspor’dan Ömer Erdoğan, Konyaspor’dan Aleksandar Stanojevic, Fatih Karagümrük’ten Alparslan Erdem, Trabzonspor’dan Nenad Bjelica ve Pendikspor’dan Osman Özköylü oldu.

Bu Yazıya Tepki Ver