Teknoloji, Yazılım ve Mobil Dünya‘daki önemli gelişmeler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknografya.com, 2019 yılında kurulmuş Teknoloji, Yazılım ve Mobil Dünya‘daki önemli bilgileri, gelişmeleri, haberleri konu edinmiş teknoloji blogudur.

Teknografya.com’daki içerikler hiçbir şekilde kopyala-yapıştır olmayıp tamamen kendi editörlerimiz tarafından yazılıp çizilmektedir.

Ziyaretçilerine faydalı, ileriye dönük bilgiler vermeyi amaçlar. Blogumuzda çoğunlukla görebileceğiniz konular yazılıma yönelik olacaktır. Konu başlıklarına örnek vermek gerekirse;

Java otomasyon örnekleri, Java görsel programlama örnekleri, Java ve Python algoritma soruları, Html, Css, Php, JavaScript, AngularJS çalışmalarıdır. Bilgi paylaştıkça çoğalır prensiiyle bu konulardaki tecrübelerimizi, yaşadığımız sıkıntıları, hataları, çözümleri sizlere aktarmaktan sevinç duyuyoruz.

Yazılım konularımızın yanı sıra bilgisayarınız için yararlı programları sizlerle paylaşıyor bu programlar hakkında bilgiler sunuyoruz. Bilgisayarlarınız ve genel programlar hakkında karşılaşabileceğiniz hataları sizlerle paylaşıyor bu hataların çözümleri için size çözüm yolları üretiyoruz.

Hata ve çözümleri, yazılım örnekleri, gündemden teknolojik haberler, dizi ve sinema gibi konularda yaptığımız ve yapacağımız haberler ve yazılar bağlamında sizin desteğiniz de çok önemli. İsteklerinizi bize belirtmekten lütfen çekinmeyiniz.

Çalışmalarımızla ilgili ve bizden yayınlamamızı istediğiniz her türlü görüş, soru, öneri ve eleştiriler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak : https://www.teknografya.com/

Bu Yazıya Tepki Ver