TEM Otoyolu’nda korkunç kaza! Otomobil bu hale geldi!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Kocaeli’nin Dilovası ilçesi TEM Otoyolu Kuzey Marmara Otoyolu ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgilere tarafından, İstanbul istikametinde seyir halinde olan Necat S. idaresindeki hafif ticari araç, yağmur sebebi ile yolun sağ şeridinde yavaşlayan Mustafa Türkay yönetimindeki kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile kullanılmaz hale gelen kazada hafifi ticari vasıta içerisinde yer alan 6 birey sıkışarak yaralandı. Kazayı görebilen çevredeki vatandaşlar durumu derhal 112 Acil Destek ekiplerine bildirdi.

KAZADA AĞIR YARALANAN GENÇ ÖLDÜ

İhbar üstüne durum yerine çok sayıda afiyet, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa süre daha sonra durum yerine gelen itfaiye ekipleri göre vasıta içerisinden çıkartılan yaralılar sağlık durumu ekiplerine teslim edildi.

Sağlık Durumu ekipleri göre ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazada ağır yaralı olarak kurtarılan Fırat Süzen (20) kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 5 yaralının tedavileri sürerken Süzen’in cenazesi morga kaldırıldı.

KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Kaza sebebi TEM Otoyolu İstanbul istikameti bir zaman trafiğe kapatıldı. Ekipler göre yapılan incelemelerin peşinde hurdaya dönen hafif ticari araç, albenili yardımı ile kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Türkay, ifadesi içerlemek üzere polis merkezine götürüldü. Kaza sebebi ile kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu yol yeniden trafiğe açıldı. (İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver