Terminatör, Putin’e seslendi: Bu savaşı sen başlattın, sen durdur!

18032022-terminatorputineseslendi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aktör ve ABD’nin Kaliforniya eyaleti eski valisi Arnold Schwarzenegger, Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimini eleştirerek; Rusya’ya şiddeti sona erdirme çağrısında bulundu. Ünlü aktör Rusya Devlet Başkanı Putin’e, “Bu savaşı sen başlattın, sen durdur” çağrısı yaptı.

Sosyal medya hesapından yayınladığı dokuz dakikalık video ile Putin’e seslenen eski Kaliforniya valisi Schwarzenegger, Rus halkının dostu olduğunu söyledi.

“11 MİLYON RUS’UN UKRAYNA’YLA AİLE BAĞLARI VAR”

Çocukken Rus güreşçi Yuri Vlasov’un hayranı olduğunu söyleyen Schwarzenegger, Rus hükümetinin işgallerinin amacının ” Ukrayna’yı Nazilerden arındırmak” olduğu yönündeki iddiaları reddederek, bombalanan binaların, kalabalık odalara tıkılan mültecilerin ve vedalaşan ailelerin görüntülerini paylaştı.

“Bunu dinleyen askerlere, 11 milyon Rus’un Ukrayna’yla aile bağları olduğunu unutmayın. Bu yüzden attığınız her kurşun, bir erkek veya kız kardeşi vuruyor. Ve Başkan Putin’e diyorum ki, “Bu savaşı sen başlattın, sen yönetiyorsun. Bu savaşı durdurabilirsiniz.”

“SİZLER BENİM YENİ KAHRAMANLARIMSINIZ”

Schwarzenegger sözlerini şöyle tamamladı:

“Ukrayna’nın işgalini sokaklarda protesto eden tüm Ruslara; dünya cesaretinizi gördü. Cesaretinizin sonuçlarına katlandığınızı biliyoruz. Tutuklandınız, hapse atıldınız ve dövüldünüz. Sizler benim yeni kahramanlarımsınız… Rusya’nın gerçek kalbine sahipsiniz.”

Bu Yazıya Tepki Ver