THY, Melbourne’e Uçuşlarını Başlattı

image_65e5807cd5d54
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

THY, Avustralya Kıtası’ndaki İlk Noktasına Uçuşlarına Başladı

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, dünyada en fazla ülkeye uçan hava yolu şirketi olan THY, Avustralya Kıtası’ndaki ilk noktası olan Melbourne şehrini uçuş ağına ekledi.

Melbourne’e Haftada 3 Sefer Düzenlenecek

1 Mart’ta başlayan İstanbul Havalimanı-Singapur Changi Havalimanı-Melbourne Havalimanı rotasındaki ilk seferin tamamlandığı belirtilen açıklamada, THY’nin Melbourne’e haftada 3 sefer düzenleyeceği ve her yıl binlerce ziyaretçinin bu seferlerden faydalanabileceği ifade edildi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı’ndan Açıklama

Açıklamada, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın görüşlerine de yer verildi. Bolat, “Melbourne uçuşlarıyla dünya insanlarını ve kültürlerini birbirine bağlama konusundaki kararlılığımızı gösteriyoruz. Avustralya, kanatlarımız altındaki 130. ülke ve 6. kıta oluyor.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, açıklamada 19 Ocak-15 Nisan tarihleri arasında satın alınacak biletlerle 1 Mart-15 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’dan Melbourne’e 1199 dolar, Melbourne’den İstanbul’a ise 999 dolardan seyahat edilebileceği belirtildi.

Bu Yazıya Tepki Ver