Timothée Chalamet 79.Venedik Film Festivali’ne Ray-Ban ile Havalı Bir Giriş Yaptı

Amerika-Fransız asıllı ünlü oyuncu Timothée Chalamet, 79.Venedik Festivali’ne Ray-Ban’in Lady Burbank model gözlüğü ile katıldı.

1662629224_timothee_chalamet_ray_ban_0rb2299_worldwide_unlimited_fino_al_7.03.2023__1_
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en popüler televizyon dizilerinden biri olan Homeland ile ünlenen oyuncu Timothée Chalamet İtalya’nın Venedik kentinde düzenlenen Venedik Film Festivali’ne Ray-Ban’in havalı gözlük modeli Lady Burbank ile katıldı. Gündelik yaşamında giydiği havalı parçalar ile anılan Timothée Chalamet, gözlük seçimiyle dünyanın en eski film festivali Venedik Film Festivali’nde konuşulan isimler arasında ilk sırada yerini aldı.

 

Hollywood’un varisi olarak da bilinen Chalamet’in gözlük seçimi geçmişten günümüze popülerliğini sürdüren Ray-Ban’in her an’a ve her stile uyum sağladığını gösteriyor.

 

EssilorLuxottica Hakkında

EssilorLuxottica, numaralı cam, çerçeve ve güneş gözlüğü tasarımı, üretimi ve dağıtımında lider bir markadır. 2018 yılında kurulan EssilorLuxottica’nın misyonu, tüm dünyada insanların değişen gözlük ihtiyaçlarını ve kişisel tarz tutkularını ele alarak daha fazlasını görmelerine ve kendilerini aşmalarına yardımcı olmaktır. Şirket, gözlük bakımı ve müşteri deneyimi konusunda yeni sektör standartları belirlemek için biri ileri cam teknolojisinde diğeri ise ikonik gözlük işçiliğinde uzman olan sektörün iki öncüsünün tamamlayıcı uzmanlıklarını bir araya getirmektedir. Ray-Ban ve Oakley dâhil olmak üzere etkili gözlük markaları, Varilux ve Transitions dâhil olmak üzere cam teknolojisi markaları ve Sunglass Hut, LensCrafters, Salmoiraghi & Viganò ve GrandVision, EssilorLuxottica ailesinin birer parçasıdır. EssilorLuxottica yaklaşık 180.000 çalışana sahiptir. 2021 yılında Şirket 21,5 milyar Euro tutarında konsolide proforma gelir elde etmiştir. EssilorLuxottica, Euronext Paris pazarında ticaret yapmaktadır ve Euro Stoxx 50 ve CAC 40 endekslerine dâhildir. Kodlar ve semboller: ISIN: FR0000121667; Reuters: ESLX. PA; Bloomberg: EL:FP. Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: www.essilorluxottica.com

 

Bu Yazıya Tepki Ver