Trabzonspor, Moralli Başlamak İçin Türkiye Kupası’na Göz Kırpıyor

image_656f2bb5110cf_WGRLZU
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Moral Arayışı Ziraat Türkiye Kupası’nda Sürüyor

Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’de beklentilerin gerisinde kalmasının ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda moral bulmayı hedefliyor. Mondihome Kayserispor’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, gözünü kupada oynayacağı mücadeleye çevirdi.

Tek Maç Eleme Usulü ile Yükselecek Takım Belli Olacak

Papara Park’ta gerçekleşecek ve saat 21.00’de başlayacak maçı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Kupanın statüsü gereği tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan müsabakayı kazanan takım, 5. eleme turuna yükselecek.

Sakatlıklar Takımı Etkileyebilir

Ancak Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Orsic, Pepe ve Fernandez maçta forma giyemeyecek. Bu durum takımın performansını etkileyebilir. Teknik direktör Serkan Özbalta yönetimindeki ekip, öğle saatlerinde son antrenmanını yapacak ve ardından Trabzon’a hareket edecek.

Karadeniz Ekibi Avrupa’ya Hedefliyor

Trabzonspor, Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını zora soktuğu bir sezon geçiriyor. Ancak aynı zamanda Avrupa Kupalarına katılmayı hedefleyen takım, Ziraat Türkiye Kupası’nı da müzesine getirmek istiyor.

Trabzonspor’un Kupa Geçmişi

Trabzonspor, Türkiye Kupası’nı daha önce 9 kez müzesine götürdü. İlk şampiyonluğunu 1976-1977 sezonunda kazanan takım, son olarak 2019-20 sezonunda kupayı kaldırmıştı. Bordo-mavililer, bu sezon da kupayı kazanarak başarılı geçmişlerine bir yenisini eklemek istiyor.

Bu Yazıya Tepki Ver