Trabzonspor şampiyonluk yolunda darbe aldı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pandemi sebebi ile ara verilen Spor Toto Süper Lig’e 12 Haziran 2020 tarihinde oynadığı Göztepe Spor maçı ile geri dönen Trabzonspor, bu tarihte oynanan maçtan 3-1 galip gelmişti. Mücadelenin ardından bir hafta geçmişti ki, şampiyonluğun en kuvvetli adayı Karadeniz Fırtınası, Alanyaspor karşısında 2 puan bıraktı. Bu mücadele sonrası agresif tavırları ile dikkat çeken başkan Ali Ağaoğlu, dün oynanan Ankaragücü karşılaşması sonrasında da sert açıklamalarda bulundu. Trabzonspor, Ankaragücü’nü konuk ettiği karşılaşmada bekleneni veremeyince, karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu skorla Tipobet   Trabzonspor şampiyonluk yolunda darbe aldı.

 

 

 

Başakşehir Farkı Açabilir

 

 

Rulet Siteleri Haftaya 57 puan ile başlayan ve lider Bahsegel   Başakşehir’den 2 puan geride yer alan Trabzonspor, şampiyonluk yolunda geçtiğimiz hafta Alanyaspor karşısında kritik 2 puan bırakmıştı. Başakşehir’in 2 puan gerisine düşen Trabzonspor’da, gözler Ankaragücü maçından gelecek 3 puana çevrilmişti. Ancak, Trabzonspor’da bitime 5 hafta kala alınan skorlar şampiyonluğu zora soktu. Zira Ankaragücü’nü konuk eden Fırtına, bu karşılaşmada 10 kişi kalan rakibini deviremedi ve 58 puana yükseldi. Bu beraberlik sonrası, şimdi gözler Başakşehir FK – Galatasaray mücadelesine çevrilmiş durumda. Eğer Başakşehir, Galatasaray’ı konuk ettiği karşılaşmadan galip gelirse, Trabzonspor ile arasındaki puan farkı 4’e çıkacak.

 

 

 

Ali Ağaoğlu Durumdan Rahatsız

 

 

Sezona iddialı başlayan ve haftalar süren performansı ile taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanan Trabzonspor, 2010-2011 sezonunda gerçekleştirdiği başarıya benzer bir başarıyı, bu sezon ilk defa yakaladı. Şampiyonluk konusunda en önemli favori olarak görülen Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de 28 ve 29. Haftada adeta kan kaybetti. Başkan Ali Ağaoğlu ise durumdan rahatsız. Zira böyle giderse Trabzonspor şampiyonluğu Okan Buruk’un yönettiği Başakşehir’e kaptırabilir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver