Trabzonspor Santrforlarında Gol Sorunu Devam Ediyor

image_661bc6ca03b7b
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Onuachu, Destan, Bozok ve Pepe’den Beklenen Verimi Alamıyor

Trabzonspor, EMS Yapı Sivasspor’a 1-0 yenilerek Süper Lig’in 32. haftasında zor bir dönemden geçiyor. Özellikle santrfor mevkisinde yaşanan gol sorunu ön plana çıkıyor.

Onuachu’nun Gol Özlemi

Paul Onuachu, Afrika Uluslar Kupası ve sakatlığı nedeniyle 13 haftadır gol atamıyor. Takımdan uzak kalan Nijeryalı santrfor, golcü döneminin ardından beklenen performansı sergileyemedi.

Destan’ın Düşüşü

Enis Destan ise geçen 6 haftadır gol sevinci yaşayamıyor. Genç golcü, iyi başlangıç yapsa da son haftalarda performansında düşüş yaşadı.

Umut Bozok’un Sıkıntısı

Umut Bozok, kiralık olarak 20 golle gol kralı olduğu Kasımpaşa’dan transfer edildikten sonra sadece 1 gol atabildi. Bu sezon beklenen verimi sağlayamayan Bozok, kayıplarda.

Pepe Denen Çözüm

Nicolas Pepe, son maçlarda santrfor mevkisinde görev verilen isim oldu. Ancak Fildişi Sahilli oyuncu da istenilen performansı sergileyemedi ve son 3 karşılaşmada gol atamadı.

Trezeguet’in Çıkışı

Son dönemlerde Trabzonspor’u taşıyan isimlerden biri olan Trezeguet, takımının en skorer oyuncusu konumuna yükseldi. Mısırlı yıldız, son 8 lig maçında 6 gol atarak takımına önemli katkı sağladı ve üçüncülük mücadelesinde etkili oldu.

Bu Yazıya Tepki Ver