Trabzonspor Spor Kulübü Başkanı Neler Söyledi?

2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Trabzonspor Başkanı Ahmed Aoğlu, Genel Sekreter Ömer Sağru ve bazı yöneticiler, Çaykur Rizespor yöneticisi Serkan Karavin ve diğer kulüplerin temsilcilerinin ardından sporcular Trabzon Havalimanı’na geldi.

Trabzonspor Spor Kulübü Başkanı Ahmed Aoğlu da sporcuların hazırlıkları hakkında bilgi verdi. Ağaoğlu, “Rizespor da çocuklarımıza araçlarını gönderdi. Çıkışta 48 sporcu ve 5 veli 53 kişilik bir grup olmak üzere Rize’ye portobet hareket edecek. Özkan Sümer Akademi’de sporcularımız da var. 60 Sporcu ve 6 velinin tamamı sınava girecek. Trabzonspor’da Özkan Sümer Akademi’de konukları, ülkelerindeki koşullar normale dönene kadar bizimle olacaklar.Ukrayna Profesyonel Lig Federasyonu’nun talebi üzerine kulübümüzle iletişime geçtik.

“Ülkedeki koşullar normale dönene kadar Türkiye’ye konuk olacaklar”

Cumhurbaşkanı Ahmed Aooğlu, gelen sporcuların neredeyse tamamının savaşın en çetin geçtiği Mariopur bölgesinden olduğunu vurgulayarak, ülkelerindeki koşullar normale dönene kadar Türkiye’ye konuk olacaklarını vurgulayarak, “Onlar artık evleri, antrenman sahaları yok.

 

Bu Yazıya Tepki Ver