Trabzonspor, Transfer Dönemi İçin Kritik Viraja Giriyor

image_6569ce180d80a_YCMWug
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, Süper Lig’in 14. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maça hazırlanırken transfer dönemi planlamasında kritik bir viraja giriyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, mevcut kadroda yetersiz gördüğü oyuncularla ilgili rapor sunacak ve en az 3 transfer yapılmasını isteyecek.

Avcı, performanslarından memnun olmadığı oyuncuları bu 3 maçlık periyotta değerlendirme fırsatı bulacak ve yönetimden güçlendirme taleplerini iletecek. Konyaspor maçı sonrası da bazı oyuncularına mesaj veren Avcı, takımın gelişimini hızlandırmak için transferlerin önemine vurgu yapmıştı.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Faruk Hacıhaliloğlu ise taraftara “birlik” çağrısında bulundu. Başarının bir ve birlikte olmaktan geçtiğini belirten Hacıhaliloğlu, takımın başarısı için taraftarın desteğine ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Trabzonspor yönetimi, gelir getirici projeleri artırmak, parayı doğru yönetmek ve altyapıyı güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarın lisanslı ürünleri alarak takıma destek olması ve tribünde yer alması büyük önem taşıyor.

Trabzonspor’da transfer dönemi planlamasında kritik bir viraja girilirken, kulüp yönetimi ve taraftarlar birlikte hareket ederek başarıya ulaşmayı hedefliyor. Trabzonspor, saha içinde başarılı bir takım olmanın yanı sıra saha dışında da örnek bir kulüp olmayı amaçlıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver