Trabzonspor’da 6 Oyuncu Eksik Corendon Alanyaspor Maçı Öncesi Sıkıntılar

Screenshot_3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Corendon Alanyaspor’u ağırlayacak Trabzonspor, 6 oyuncusunun sakatlığıyla boğuşuyor.

Trabzonspor, 23 Ekim Pazartesi günü Corendon Alanyaspor ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarına bir günlük izin sonrasında devam etti. Ancak bordo-mavililer, sakatlıkları nedeniyle 6 önemli oyuncusundan mahrum antrenmana çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, Bakasetas, Hüseyin Türkmen, Orsic, Trezeguet, Onuachu, Fernandez ve aynı zamanda gribal enfeksiyon geçiren Bardhi, sahada yer alamadı. Ayrıca, Nicolas Pepe ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Sakatlıklar konusunda bilgi veren kulüp yetkilileri, Bakasetas’ın sol kasığında, Hüseyin Türkmen’in sağ üst arka bölgesinde kas yaralanması yaşadığını, Trezeguet’nin sağ ayak bileğinde, Onuachu’nun ise sol ayak bileğinde burkulma meydana geldiğini, Fernandez’in de diz ağrısı sebebiyle antrenmana katılamadığını açıkladılar.

Teknik direktör Abdullah Avcı, futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi ve bu nedenle antrenman 30 dakika geç başladı. Basına açık bölümde, pas çalışmalarının ardından yarı sahada maç yapıldı.

Trabzonspor, hazırlıklarına 20 Ekim Cuma günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Corendon Alanyaspor maçı öncesinde sakat oyuncuların durumu merakla bekleniyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver