Trabzonspor’da Nicolas Pepe, Antrenmanın Bir Kısmında Takımla Çalıştı!

Screenshot_6
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, Süper Lig’in 9. haftasında Alanyaspor’u ağırlayacak maçın hazırlıklarını sürdürdü. Nicolas Pepe, antrenmanın bir bölümünde takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı.

Trabzonspor, Süper Lig’in 9. haftasında Alanyaspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen neobet antrenman, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde basına açık olarak gerçekleştirildi.

Teknik Direktör Abdullah Avcı İlk İdmanı Yaptı

Trabzonspor’un ikinci dönemine başlayan teknik direktörü Abdullah Avcı, yeni dönemin ilk basına açık idmanını gerçekleştirdi. Teknik adam, antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı yaparak çalışmaya başladı.

6 Oyuncu Eksik

Antrenmana sağlık sorunları yaşayan 6 oyuncu katılmadı. Hüseyin, Orsic, Bakasetas, Trezeguet, Fernandez ve Bardhi, sakatlıkları veya sağlık sorunları nedeniyle idmana iştirak edemedi.

Pepe Takımla Birlikte Çalıştı

Özel bir antrenman planlaması yapılan Nicolas Pepe, hem takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı hem de bireysel çalışmalarını sürdürdü. Bu durum, Pepe’nin maça hazırlandığını gösteriyor.

Onuachu Bireysel Koşu Yaptı

Sol ayak bileği burkulma yaşayan neobet giriş Paul Onuachu, antrenmanın planlamasında yer almamasına rağmen sonradan katılarak bireysel koşu yapmayı tercih etti.

Trabzonsporlu futbolcular, idmanda teknik ısınma ve dar alanda pas çalışmaları gerçekleştirdi. Takım, Alanyaspor karşılaşması öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver