Trendyol Süper Lig’de 7. Hafta Heyecanı Başlıyor İşte Karşılaşma Programı!

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig heyecanında 7. hafta programı netleşti. Haftanın açılış mücadelesini, Samsunspor ile Gaziantep FK arasında yaşanacak kapışma oluşturacak. Bu zorlu karşılaşma Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

  1. hafta programı kapsamında birçok kritik müsabaka futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. 30 Eylül Cumartesi günü EMS Yapı Sivasspor, Atakaş Hatayspor’u konuk yinebet ederken; İstanbulspor, Bitexen Antalyaspor ile ve Trabzonspor da Pendikspor ile kozlarını paylaşacak. Aynı günün akşamında ise Galatasaray, MKE Ankaragücü’nü RAMS Park’ta ağırlayacak.

1 Ekim Pazar gününe gelindiğinde VavaCars Fatih Karagümrük ile Kasımpaşa’nın Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndaki karşılaşması dikkat çekiyor. Fenerbahçe, Çaykur Rizespor’u Ülker Stadyumu’nda konuk ederken; TÜMOSAN Konyaspor ile Beşiktaş yinebet giriş arasındaki zorlu mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak. Aynı günün son maçında ise Yukatel Adana Demirspor, Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak.

  1. haftanın kapanış maçı, 2 Ekim Pazartesi günü Mondihome Kayserispor ile RAMS Başakşehir arasında RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda gerçekleşecek.
Bu Yazıya Tepki Ver