TT Ventures’ın PİLOT Programı 11. Dönem Girişimcilerini Açıkladı

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Telekom’un kurumsal girişim sermayesi şirketi TT Ventures’ın Girişim Hızlandırma Programı PİLOT, 11. dönem girişimcilerini belirledi.

Türk Telekom’un kurumsal girişim sermayesi şirketi TT Ventures’ın Girişim Hızlandırma Programı PİLOT, yeni dönemine start verdi ve bu dönemde desteklenecek 7 girişimi duyurdu. Bu girişimler, program sonunda TT Ventures tarafından 50 bin dolarlık yatırım alma fırsatının yanı sıra Türk Telekom ile iş birliği yapma olanağına da sahip olacaklar. Ayrıca, Amerika’daki girişimcilik ekosistemine yönelik küresel bir bakış açısı kazanarak işlerini geliştirecekleri özel bir iki haftalık zegabet programa katılma şansı elde edecekler.

TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, yeni dönemde seçilen 7 girişimin 12 hafta boyunca sektör profesyonelleri, başarılı girişimciler ve yatırımcılardan oluşan Türk Telekom mentor ağından destek alacaklarını belirtti. Özhan, ayrıca Türk Telekom’un yüksek teknoloji birikimi ve deneyimini TT Ventures ve PİLOT aracılığıyla girişimcilere aktararak ekosisteme katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

TT Ventures’ın PİLOT Programı, Türkiye’nin teknoloji girişimlerini desteklemeye devam ederek bu girişimlerin büyümesine ve uluslararası arenada başarılı olmalarına zegabet giriş katkı sağlıyor. Her yeni dönemde seçilen girişimler, teknoloji alanında özgün projeleriyle dikkat çekiyor ve Türkiye’nin inovasyon potansiyelini daha da yükseltiyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver