Tüm varlıklarınızı tek bir noktadan takip etmenizi sağlayan uygulama: Paramla

Tüm varlıklarınızı tek bir noktadan takip etmenizi sağlayan uygulama: Paramla
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TL, altın / gümüş, döviz, kripto para ve hisse senedi olmak üzere 5 kategoride tüm varlıklarınızı takip etmenize olanak tanıyan bir uygulama olarak karşımıza çıkan Paramla, varlıklarınızı dilediğiniz para birimi cinsinden otomatik olarak hesaplayabiliyor.

Paramla’nın TL, dolar, euro ve sterlin başta olmak üzere toplamda 78 para birimi için destek verdiğini de ekleyelim. Kısacası Paramla ile birlikte tüm varlıklarınızın dilediğiniz para cinsinden değerini kolayca takip edebileceksiniz. Paramla ile 78 döviz çeşidinin yanı sıra 13 farklı altın ve gümüş seçeneği, 401 hisse senedi ve 97 farklı kripto para takip edilebiliyor.

Kategoriler arasındaki yüzdesel dağılımı da detaylı bir şekilde paylaşan Paramla, hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda. Uygulamayı kullanmak için herhangi bir üyelik kısmı bulunmuyor. Tek yapmanız gereken kategorilerine göre ne kadar varlığınız olduğunu uygulamaya eklemek. Varlıkları otomatik olarak hesaplayan Paramla, ana sayfasında toplam varlığınızı ve yüzdeleri kullanıcısına sunuyor.

Paramla platformunda kimliğinize dair herhangi bir soru sorulmadığını ve bilgi saklanmadığını da paylaşalım. Platform tamamen anonim olarak kullanılabiliyor. 3 günlük ücretsiz deneme süresine sahip olan Paramla uygulamasının aylık bedeli ise 5 TL.

Geçtiğimiz Kasım ayında kurulan Paramla’nın kurucusu ise daha önce GittiGidiyor Genel Müdürü olarak karşımıza çıkan Cenk Angın. Dilerseniz Türkçe ve İngilizce dillerini destekleyen Paramla uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. 

Bu Yazıya Tepki Ver