Tüplü Meyve Fidanlarının Kargo Süreci

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüplü meyve fidanları, kökleri vakumlu poşetlerle saklanan ve korunması mümkün olduğunda iyi gerçekleştirilen fidan türlerine verilen isimdir. Bu özellikleri sayesinde ülkemiz çapındaki bahçe sahipleri tarafından en çok tercih edilen meyve fidanı olarak karşımıza çıkmaktadır. Fidan mağazaları tarafından sevkiyatının kolaylığı sayesinde oldukça tercih edilmekte ve müşterilerin oldukça fazla talebine rastlanılmaktadır. Tüplü meyve fidanlarının kargo aşamasında boyları diğer türlerine göre kısa gözükebilmektedir. Fakat toprağa ekildiği an boyutları kökleri açık olarak satılan fidanlar ile aynı duruma gelmektedir. Sizde sevkiyatının en kolay gerçekleştiği tüplü meyve fidanı siparişi vermek istiyorsanız fidancım.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Açık Köklü Meyve Fidanlarının Kargo Süreci

Açık köklü meyve fidanları, kargo boyunca kökleri dışarı bırakıldığı için bir zarar görmemesi açısından özel su ile yıkanmaktadır. Bu yıkama işlemi ürünler kargoya verilmeden gerçekleştirilir ve bitkilerin verimliliği açısından hiçbir sorun teşkil etmemektedir. Ayrıca kış döneminde kargoya verildiklerinde gövdelerindeki su çekilmiş olur fakat su ihtiyaçları oldukça azdır. Köklerinde bulunan nem, bitkilerin su ihtiyaçlarını günlerce karşılayabilmekte ve bu sayede ürünler hayatta kalabilmektedir. Ürünlerin yol boyunca mantar hastalığına yakalanmamaları için ilaç enjekte etmek, fidanların sağlıklı bir gelişim gösterebilmesi için hayati önem taşımaktadır.

Web sayfamıza giriş yapabilir ve bahçelerinizin ihtiyacı olan tüm meyve fidanlarını online olarak hızlı ve kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver