Türk Telekom’dan ‘Fikir Maratonu’

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Telekom, teknolojiye yaptığı yatırımlarla Türkiye’de ‘inovasyon ve girişimcilik’ konularına öncülük ediyor. Bu doğrultuda; gençlerin yenilikçi fikirlerini katma değer sağlayacak işlere dönüştürmelerine destek olan Türk Telekom, siber güvenlik temalı çevrimiçi ‘Fikir Maratonu’ yarışma projesini başlatıyor.

Türkiye’de veya yurt dışında eğitim gören, üniversite ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri ile üniversiteden en fazla 2 yıl önce mezun olmuş gençler; bireysel veya en fazla 4 kişilik takımlar halinde maratona katılabilecekler. Gençler, 9 Kasım Pazartesi tarihine kadar, www.turktelekomkariyer.com.tr üzerinden projeye başvurabilecek.

Büyük ödül 20 bin TL

Siber güvenlik alanındaki projelerin yarışacağı projede, katılımcılara çevrimiçi eğitimler ve mentorlük desteği de sağlanacak. ‘Fikir Maratonu’nun sonunda birinci gelen projeye 20 bin TL, ikinci olan projeye 15 bin TL ve üçüncü projeye de 10 bin TL değerinde teknoloji hediye çeki verilecek. Ayrıca dereceye giren takımlara, 1 yıl boyunca Türk Telekom Santral Topluluk Merkezinde ücretsiz ofis imkânı sunulacak.

Bu Yazıya Tepki Ver