Türkiye Finans’tan Cumhuriyet Bayramı’na özel “Cumhuriyete 1 Kala” özel yayını

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet’in 97. yılını kutlamak amacıyla 28 Ekim Çarşamba akşamı, bankanın Youtube kanalı üzerinden “Cumhuriyete 1 Kala” isimli dijital bir yayın gerçekleştirecek olan Türkiye Finans; programda konuk konuşmacı olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Nurhan Atasoy ve Mareşal Fevzi Çakmak ailesinin değerli üyesi Fevzi Çakmak’ı bir araya getirecek.

Programda konuklar, Cumhuriyet ilan edilmeden önceki gece yaşanılan ve bilinmeyen tüm anları gün yüzüne çıkararak izleyicilerle paylaşacak. Bu keyifli sohbeti kaçırmamak için yapılması gereken tek şey, 28 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Türkiye Finans’ın resmi Youtube hesabı üzerinden canlı yayın linkine bağlanmak olacak.

Hayata Katılım Bankası Türkiye Finans, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yepyeni ve anlamlı bir yayına imza atıyor. Banka; Prof. Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Nurhan Atasoy ve Mareşal Fevzi Çakmak ailesinin değerli üyesi Fevzi Çakmak’ın katılımlarıyla Cumhuriyet ilan edilmeden önceki gece yaşananları ve bilinmeyenleri tüm yönleriyle Türkiye Finans’ın Youtube kanalı üzerinden izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

28 Ekim Çarşamba günü saat 20:00’de gerçekleştirilecek olan “Cumhuriyete 1 Kala” programında; Türkiye’nin tarih denince akla gelen en değerli akademisyenlerinden Prof. Dr. İlber Ortaylı, sanat tarihi alanında akademik anlamda kıymetli çalışmalara imza atan Prof. Dr. Nurhan Atasoy ve Kurtuluş Savaşı kahramanlarından Mareşal Fevzi Çakmak ailesinin bir üyesi olan Fevzi Çakmak, Cumhuriyet’in ilanına gidilen yolda, 28 Ekim 1923 akşamı yaşananları ve bugüne kadar hiç konuşulmamış anları paylaşacaklar. Türkiye Finans’ın katkılarıyla gerçekleşecek olan programın moderatörlüğünü ise ünlü sunucu Cansu Canan Özgen üstlenecek.

Canlı yayın linki: https://www.youtube.com/user/TurkiyeFinans

Bu Yazıya Tepki Ver