Türkiye Kupası’nda 5. Eleme Turu Eşleşmeleri Belli Oldu

image_657315f3a706b_KAexkI
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yeni format çalışması hakkında konuştu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Kupası’nın formatıyla ilgili yeni bir çalışma yaptıklarını ve yeni formatı en yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı. Büyükekşi, kupa maçlarının tutkusu, coşkusu ve fair play ruhunu yansıtan müsabakalar olmasını istediklerini belirtti.

Kulüp temsilcileri kura çekimini değerlendirdi

Kura çekiminin ardından kulüp temsilcileri de açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çilingiroğlu, takımlarının turu geçmek grandbetting istediğini ve hak edenin turu geçtiği bir tur olmasını arzuladıklarını söyledi. Bandırmaspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aydın ise hedeflerinin bir üst tura çıkmak olduğunu ifade etti.

Güçlü maç trafiği içinde olan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün konuştu

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk grandbetting giriş Ergün, takımlarının yoğun maç trafiği içinde olduğunu ve her maça kazanmak ümidiyle çıktıklarını belirtti. Ergün, Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor’u yenerek bir sonraki tura geçmek istediklerini söyledi.

Fatih Karagümrük Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Bahar, final oynayıp kazanmak istediklerini dile getirdi

Fatih Karagümrük Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Bahar, Kırklarelispor ile maç yapacak olmanın güzel bir kura olduğunu ve final oynayıp kazanmak istediklerini söyledi. Bahar, Kırklarelispor ile Fatih Karagümrük’ü bir araya getiren kupa maçının farklı camiaların bir araya gelmesine vesile olacağını ifade etti.

Konyaspor Asbaşkanı Oktay Dalkıran, Konyaspor’un güzel günlerine hazırlandıklarını belirtti

Konyaspor Asbaşkanı Oktay Dalkıran, takımlarının Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğünü ve Türkiye Kupası çalışmalarına da hızla devam ettiklerini söyledi. Dalkıran, kulüplerin ve takımların başarılar diledi ve Konyaspor’un özlenen günlere döneceği günler için hazırlandıklarını ifade etti.

Bu Yazıya Tepki Ver