Türkiye Milli Futbol Takımı, Euro 2020 öncesi kampa girdi

image_657710496e9ec_cBVVTE
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliler, Sporthotel Fuchsbachtal’da kampa girdi

Türkiye Milli Futbol Takımı, Euro 2020 öncesi hazırlıklarını sürdürmek için Almanya’da kampa girdi. Milliler, Barsinghausen’da bulunan Sporthotel Fuchsbachtal’da konaklayacak ve antrenmanlarını burada gerçekleştirecek.

Spor tesisi özellikleri

Sporthotel Fuchsbachtal, 93 odadan oluşan bir tesis ve Aşağı Saksonya Eyalet Futbol Federasyonu’na ait. Tesiste, nizami ölçülerde doğal ve suni çim sahalar, bir küçük saha, kapalı spor salonu, fitness salonu ve kapalı havuz gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca tesiste bir hobi alanı ve toplantı salonları da mevcuttur.

Tesise 5 kilometre uzaklıkta olan ilave bir tesis ise 4 adet antrenman sahasına sahiptir. Bu tesis, turnuva süresince 1xbit sadece Türkiye Milli Futbol Takımı’na hizmet verecektir. Diğer misafirler kabul edilmeyecektir.

Maçlara kara yoluyla gidilecek

A Milliler, Euro 2020’deki ilk maçını 18 Haziran’da Play-Off C galibiyle, ikinci maçını ise 22 Haziran’da Portekiz’le Dortmund’da oynayacak. Grubun üçüncü maçı ise 26 Haziran’da Çekya’yla Hamburg’da gerçekleşecek.

Barsinghausen, Dortmund ve Hamburg arasında konumlanmış olduğu için milli takımımız maçlara kara yoluyla seyahat edecek ve müsabaka sonrasında tekrar tesise dönecektir. Bu sayede futbolcuların daha  1xbit giriş fazla dinlenme imkanı olacak. Sporthotel Fuchsbachtal, bugüne kadar birçok önemli milli takım ve kulübe kamp ev sahipliği yapmış olmasıyla da öne çıkmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver