Türkiye Voleybol Federasyonu, Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri’nin Milletler Ligi maçlarını açıkladı

image_657315a373b5a_etHj8F
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filenin Sultanları

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun açıklamasına göre, Filenin Sultanları, 14-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İtalya, Polonya, Japonya, Almanya, Bulgaristan ve Fransa ile karşılaşacak. Bu maçlar son şampiyon dünya 1 numarası takımın mücadelesi olacak.

Milletler Ligi’nin ikinci haftasında, Filenin Sultanları 28 Mayıs-2 Haziran 2024 tarihleri arasında ABD’de Arlington’da maçlarını oynayacak. ABD, Polonya, Sırbistan, Almanya, Kanada, Bulgaristan ve Güney Kore takımları bu haftada yer alacak.

Üçüncü haftada ise Filenin Sultanları 11-16 Haziran perabet 2024 tarihleri arasında Hong Kong’da mücadele edecek. Grubunda Çin, Brezilya, Polonya, Dominik Cumhuriyeti, Almanya, Tayland ve Bulgaristan bulunuyor.

Filenin Efeleri

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun açıklamasına göre, Filenin Efeleri Milletler Ligi’nde ilk kez boy gösterecek. İlk haftada Polonya, ABD, Slovenya, Fransa, Hollanda, Kanada ve Bulgaristan takımlarıyla karşılaşacak.

Milletler Ligi’nin ikinci haftasında, Filenin Efeleri 4-9 Haziran 2024 tarihleri arasında Japonya’da ev sahibi olacak. Bu haftada Brezilya, Polonya, perabet giriş Slovenya, İran, Almanya ve Bulgaristan ile mücadele edecek.

Üçüncü haftada ise Filenin Efeleri 27 Haziran-2 Temmuz 2024 tarihleri arasında Slovenya’da mücadele verecek. Grubunda Slovenya, Polonya, İtalya, Arjantin, Sırbistan, Küba ve Bulgaristan bulunuyor.

Bu Yazıya Tepki Ver