Türkiye’nin Bir Numaralı Bakım Şirketi ‘Kuzey İnsan Kaynakları’

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Kurulduğu günden bu yana insan yaşamını kolaylaştırıcı hedefleri doğrultusunda çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren Kuzey İnsan Kaynakları, sunduğu ‘Evde Bakıcılık Hizmetleri’, ‘Evde Bakım Hizmetleri’, ‘Özel Bakıcılık Hizmetleri’ ile Türkiye’nin bir numaralı bakım şirketi olma yolunda emin adımlarla yürüyor.  Şirketin genel durumu ve vizyonu hakkında açıklamalarda bulunan Kuzey İnsan Kaynakları Yönetim Kurulu Başkanı Mirkan Kütük, hedeflerinin Türkiye’deki bakıcılık sektörüne yeni bir anlayış getirmek olduğunu kaydederek, “Müşteri memnuniyeti bizim için en öncelikli konu olarak öne çıkıyor” diye konuştu.

“BAKICILIKLA İLGİLİ HER BİR OLGUYU DÜŞÜNDÜK VE PLANLADIK”
Kütük, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Kuzey İnsan Kaynakları şirketimizi 2014 yılında Antalya ve Akdeniz bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye’ye hizmet verecek şekilde faaliyete geçirdik. Şirketimizi faaliyete geçirirken bakıcılıkla ilgili hemen hemen her bir olguyu düşündük ve planladık. Bu anlamda bakıcılık sektöründeki eksiklikleri tespit ederek güvenilir, referanslı, tecrübeli insan kaynağı tedarik hizmeti vermek amacıyla kurulumumuzu yaptık.

“ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ OLARAK SÜRDÜRECEĞİZ”
Müşterilerimizi ve adaylarımızı ne kadar iyi tanırsak onların ihtiyaçlarını o kadar iyi karşılayabilir ve beklentilerinin üzerine çıkabiliriz. Bu felsefemizle tanışan insanların bize geri dönüşleri oldukça olumlu oldu. Kuzey İnsan Kaynakları olarak dünya standartlarında insan kaynakları ve bakıcı hizmetlerini sunan, öncü, yenilikçi ve tercih edilen bir şirket olma vizyonuyla çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz.

“HİZMETTE MÜKEMMELLİK ANLAYIŞI İLE HAREKET EDİYORUZ”
Şirketimizin diğer bir özelliği ise hizmette mükemmellik anlayışıdır. Bu anlayış doğrultusunda bizden hizmet alan müşterilerimizi hem zamandan tasarruf ettiriyoruz hem de
şirketimiz aracılığıyla güvenilir, tecrübeli ve uzun süreli çalışabilecek uzman
personel konusunda çözümler sunuyoruz. Türkiye’nin dört bir tarafından hizmet almak isteyen vatandaşlarımız şirketimizin internet sitesi olan https://www.kuzeyinsankaynaklari.com.tr/ adresinden bize kolaylıkla uaşabilir.”

Bu Yazıya Tepki Ver