Türkiye’nin dört bir yanına Ürün Fotoğraf Çekiminde Online Çözüm

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Günümüzde ürün pazarlamak için iyi konuşan satıcı olmaktan ziyade iyi görsele ve açıklama etiketlerine sahip birer satıcı olmak çok daha önemlidir. Çünkü yaratıcı görselleştirmenin satışı teşvik edici gücü e-ticaretin büyük bir kozu haline geldi. Bunun anlamı rakiplerden daha fazla görsel kullanmak değil, doğru görsel çekimi ile ürün detaylarını öne çıkarmaktır. Dolayısıyla bir e-ticaret mağazasının ihtiyacı, görsel sunumu profesyonel hale getirmekten ve nitelikli görsellerden oluşan portföyü, müşteri beğenisine yani mağazalara sunmaktan geçiyor. Çözüm ise ürün fotoğraf çekimi ve süreç yönetimini online mecraya taşıyan marka: Ürün Fotoğrafım!

Ürün Görsel Çekimi Özelinde Girişim: Ürün Fotoğrafım

Ürün Fotoğrafım, e-ticaret mağazalarının en çok ihtiyaç duyduğu nitelikli fotoğraf çekimi ve görsel kompozisyon çözümleri ile ön plana çıkan bir markadır. Uzman ekip, stüdyo ve en önemlisi ürün özelinde uygulanan çekim teknikleri ile optimum verimliliğin sağlanması birincil hedef. Bu nedenle Ürün Fotoğrafım, günümüz ürün çekimlerinde kullanılan ışık çadırı, led veya tungsten ışıklandırma gibi yöntemlerden uzak, tamamen profesyonel çekim formatını benimsiyor.

5 Adımda Ürün Görsellerini Profesyonel Hale Getir

Ürün Fotoğrafım, ürün fotoğrafçılığı süreçlerini basitleştiren ve mağaza sahipleri için karmaşık olmaktan çıkaran hizmet modeliyle de farklı bir uygulamaya sahip. Size özel yazılımımızı kullanarak markanız, yüksek satış getirecek özel fotoğraflarına sadece beş adımda erişme deneyimine kavuşuyor. Sipariş Ver, ürünlerini gönder, ürün özelinde yapılan çekim sonuçlarını bekle, görselleri kontrol et ve onayla, gönderdiğin ürünleri teslim al. Üstelik tüm bu işlemleri gerçekleştirirken çekim türü ve seçeneklerinden ödeme aşamasında taksitli ödeme imkanından faydalanın.

Ürün Fotoğrafım,  ürün çekiminin müşteri beklentilerine uygun şekilde olmasını sağlayıcı kritik sorularla müşterileri beklentilerini en doğru şekilde analiz ediyor. Bu kapsamda online toplantılar veya telefonla kurulan iletişimleri önemsiyor. Böylece memnuniyet odaklı bir çalışma prensibi takip edilmiş oluyor.

Görsel Ürün Tanıtımında İkinci Format: Biz Gelelim Hizmeti

Kimi sektörler için her bir ürünün dış kaynaklı çekim stüdyosuna gönderimi mümkün olmayabilir. Ürünlerinizin hem fotoğraf hem de video tanıtım sürecinden geçmesi gerekebilir. Bu gibi durumlar için Ürün Fotoğrafım yerinde hizmet modelini ifade eden “Biz Gelelim” formatı ile müşterilerine ikinci bir alternatif sunuyor. Bizzat müşteri tarafından temin edilen mekanda projelendirilen ürün çekimleri ile güçlü görsel güçlü etkiler bırakan görsel sunumlarına imza atılıyor.

Ürün Fotoğrafım ile ürününün değerini görsele yansıt!

https://www.urunfotografim.com

Bu Yazıya Tepki Ver