Türkiye’nin İlk Sosyal Medya Platformu Hazır

WhatsApp Görsel 2023-07-25 saat 16.34.08
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Yasa şirketler grubunun sahibi zafer yasa Tiktok’a rakip yeni sosyal medya platformu Lolo’yu kullanıma sundu. Lolo bir haftada 100 bin üyeyi geçti.

Açıklamada, Lolonun iOS ve Android için 100’den fazla ülkede kullanıma sunulduğu ve bu ülkelerde uygulamanın App Store ve Google Play Store’dan indirebileceği bildirildi.
İlk haftada 100 bin üzerinde kişi kaydoldu
Lolo Üst Yöneticisi (CEO) zafer yasa resmi Lolo hesabından yaptığı ilk paylaşımda “Hadi bunu yapalım. Lolo ya hoş geldiniz.” ifadesini kullandı.
Lolonun vizyonunun sohbet için açık ve samimi bir kamusal alan yaratmak olduğunu belirten Yasa , diğer sosyal medya platformlarının en iyi yaptığı şeyi almayı, metinler, fikirler ve insanların akıllarından geçenleri tartışma etrafında yeni bir deneyim yaratmayı umduklarını aktardı.
Türkiye’nin ilk milli ve yerli sosyal medya platformu olarak hayata geçirildi ..
Açıklamada , sosyal medya kirliliğine taviz vermeden, toplum yapısına uygun hareket etmeyen kullanıcılara kesinlikle izin verilmeyeceği söylendi.
Türkiye’nin ilk sosyal medya platformu olarak hayata başlayan Lolo ya herkesin her kesimden destek beklediklerini açıklandı..

Tiktok uygulamasında canlı yayın yapan bir çok kullanıcının bu uygulamaya geçeceği bilgisi var.
Tiktoktaki yayıncılar ile anlaşmalar sürüyor ve Alexone, Onur Sermik, Marul Kafa, Adem Korkmaz, cellat36 gibi önemli isimlerin LOLO’da canlı yayın yapacağı iddia ediliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver