Tuty’s Cakes Ankara

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bizler Ankara’da çalışmakta olan butik bir firmayız. Özel gün ve geceleriniz için, sizlere özel tasarım pasta ve kurabiye üretimleri yapıyoruz. 2010 yılından bu yana, sadece Ankara içine hizmet veriyoruz. Butik pasta ankara olarak bir arayış içerisindeyseniz sizleri mutfağımıza bekleriz.

Mutfağımızda her zaman en sağlıklı, en doğal ve katkısız malzemeleri kullanıyoruz. Hijyenik bir ortamda, ev yapımı olan ürünlerimiz tek tek kendimiz üretiyoruz. Her biri için aynı özen ve özveri ile çalışıyoruz. Bu nedenle kurulduğumuz günden bu yana, hep en çok tercih edilen firmalar arasında yer alıyoruz. Çünkü çok farklı ve çok lezzetli pasta ve kurabiyeleri sizler için özenle hazırlıyoruz.

Butik Pasta Ankara

Son yıllarda Butik pasta çeşitleri özel günlerin ve gecelerin vazgeçilmezlerinden oldu. Özel anlar için hazırlanan konseptlerin en güzel tamamlayıcılarından olan butik pastalar mutfağımızda özenle hazırlanmaktadır. Bir telefonla bile bizlere hayallerinizi anlatmanız yeterli olacaktır. Bu hayalde yola çıkarak sizler için hayalinizden de öte güzellikte ve lezzette pastalar hazırlamaktayız. En özel doğum günü pastaları, en özel nişan ve düğün pastaları sizlere özel olarak tasarlanmaktadır

Butik Kurabiye Ankara

Butik kurabiye çeşitleri birçok etkinlik ve organizasyon masalarında en göze çarpan ve en çok sevilen lezzetler haline gelmiştir. Organizasyon konseptine göre özel olarak tasarlanan ve hazırlanan butik kurabiyeler ev yapımıdır ve çok lezzetlidir.

Bu Yazıya Tepki Ver