TVF Başkanı Üstündağ Bigadiç’i ziyaret etti

6
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

TVF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Başkan Bigadiç, İsmail Avcı’yı ziyaret etti. Ziyarette iki taraf, Bigadiç voleybol kariyerinin gelişimi ve voleybola ilginin artması gibi konularda görüş alışverişinde bulundu ve fikir birliğine varıldı.

TVF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Balıkesir’in tek erkek voleybol takımı olan Bigadiç, 20 ilçede söz sahibi, yüksek standartlı spor tesisleri ve sıcak su tesislerine sahip olup, yakın ilgisinden dolayı Başkan İsmail Avcı’ya teşekkür etti. Kendisine teşekkür etti. .

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcı, “Sıcak su ve gastronomi şehri Bigadiç’te kaplıca privebet  köyümüzü, kaplıca ve fizyoterapi rehabilitasyon hastanemizi, taş evlerimizi ve spor tesislerimizi her yönüyle göstermek ve tanıtmak için Cumhurbaşkanımızı ağırladık. voleybola ve bize verdikleri değer Bigadiç için” dedi.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcı’ya voleybola katkı ve desteğinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

Ayrıca Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcı, günün anısına TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a yöresel kilimler, yöresel ve organik ürünler hediye etti.

 

Bu Yazıya Tepki Ver