Twitter Fenomeni Hayri Sönmez Yaptığı Paylaşımlarla Herkesi Etkilemeye Devam Ediyor!

Twitter uygulaması üzerinden yaptığı paylaşımlarla bütün kullanıcıları etkilemeyi kolaylıkla başaran Hayri Sönmez, başarı adımlarını hızla çıkıyor!

hayro (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter uygulaması üzerinden yaptığı paylaşımlarla bütün kullanıcıları etkilemeyi kolaylıkla başaran Hayri Sönmez, başarı adımlarını hızla çıkıyor!

1996 senesinde İzmir’de doğan Twitter Fenomeni Hayri Sönmez, çocuk yaşlarından bu yana Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla kendi kitlesini kolaylıkla oluşturmuştur. Özellikle @hayrixxxx kişisel hesabında ilk paylaşımlarından itibaren paylaştığı her ifadelerde Twitter kullanıcılarını oldukça fazla etkileyip dikkatlerini kolaylıkla çekmeyi başaran sayılı fenomenler arasında yer alıyor.

Son zamanlarda Twitter üzerinden daha etkin rol oynarken yaptığı bir paylaşımla da takipçilerinin kolaylıkla gözüne girmeyi başardı. Yaptığı paylaşımda ‘’vıcık vıcık ilişkilerden hoşlanmadığım halde ilgi ve temas bağımlısıyım.’’ Sözlerini kullanan Sönmez, takipçilerine ilişki düzeyini ne kadar çok stabil tuttuğunu ve nelerden hoşlandığını az çok belirgin etmiş oldu. Onu yakından takip eden takipçileri ise sözlerine aynı şekilde katılarak onu desteklediklerini gösterdi. Üstelik paylaşımı oldukça fazla beğeni alıp Twitter üzerinde gündem oluşturdu. Sönmez, sadece yaptığı paylaşımlarla değil gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle de kendi adını çokça duyurmaktadır

Sadece Twitter üzerinden değil diğer Sosyal Medya uygulamalarında da popülaritesini hızlıca yükselten Hayri Sönmez, eğitim ve müzik kariyerine de son derece önem vermektedir. Özellikle Eğitim açısından Özel Amerikan Koleji Lisesi ve İstanbul Bilim Üniversitesinde okuyarak hayatının her bölümünde kendisine yatırım yapabileceği alanlarda çalışmalar yürütmüştür.

 

Bu Yazıya Tepki Ver