Uğur Kartal Yazılım Uzmanı ve Sosyal Medya Profesörü

2012 yılından beri aktif bir şekilde hem yazılım hem de sosyal medya platformları ile uğraşan Uğur Kartal başarılı işleri ile dikkat çekmeyi başarmıştır.

Uğur Kartal (6)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2012 yılından beri aktif bir şekilde hem yazılım hem de sosyal medya platformları ile uğraşan Uğur Kartal başarılı işleri ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Özellikle sosyal medyaya karşı son derece ilgili bir yaklaşıma sahiptir. Bunun da temelleri küçük yaşlarda başlayan sosyal medya merakından kaynaklıdır. Hedefi tamamen yazılım ve sosyal medya üzerine odaklı olmuştur. Aynı zamanda ünlü isimlere, siyasi iş adamlarına ve TV kanallarına olmak üzere birçok çalışmada yer almıştır.

Hatta kendisini sosyal medya kadar yazılım noktasında da geliştirmeyi başarmıştır. Özellikle de Türkiye’de gösterdiği hizmetleri yurt dışında da yayılmaya başlamıştır. Bu sayede de yurt dışında da yazılım alanında bir ofis kurmayı başarmıştır.

Instagram hesabı üzerinde de tam 4 milyon takipçisi olan Uğur Kartal oldukça geniş bir çerçeveden etkileşimde yer alıyor. Network ağlarının da geniş olmasıyla birçok markanın ve sponsorlukların da aranan isimleri arasındadır. Sosyal medya ilgi odaklı çalışmaları kapsamında birçok kişiye kolaylıkla ulaşım sağlayarak kendisini her geçen gün geliştirmeye de devam ediyor.

Uğur Kartal her ne kadar sosyal medya ve yazılım işleriyle daha içli dışlı olsa da DJ noktasında da oldukça başarılı performansları mevcuttur. Bu sayede ilerlemeleri de çok daha kaliteli bir şekilde işleyişe sahiptir. Sosyal medyayı iyi tanıması insanları da iyi tanıması anlamına gelir. Bu nedenle özel partilerde en iyi şekilde sahnede eğlenceyi doruklara çıkarıyor.

Instagram: https://www.instagram.com/tavsiyemidinle/

Bu Yazıya Tepki Ver