Uğurcan Çakır’a Dev Talip

uğurcan çakır
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem Trabzonspor’da hem de A Milli Takım’da kaleyi koruyan genç file bekçisi Uğurcan Çakır; performansıyla da dikkat çekmeyi sürdürüyor. Betper bahis sitesinde de yer alan Norveç karşılaşmasındaki performansıyla da Dünya çapındaki kulüplerin ilgisini görüyor. İngiliz medyası tarafından yapılan haberlerde de Uğurcan Çakır’ın Erling Haaland ve Alexander Sörloth karşısında etkili bir performans sergilediği ifade ediliyor. Betper giriş yapan üyelerin de milli maç sonrasında kazanmasında etkisi olduğu da görülebiliyor. 3-0 kazandığımız bu karşılaşmada Norveç’ın forvet hattına geçit vermemesiyle de dikkatleri üzerine çekmişti. Haaland ile Sörloth’a dur diyen başarılı kaleci için teklifler yapılmaya hazırlanılıyor.

Liverpool Scout Ekipleri Devrede

Daily Express tarafından yapılan habere göre Liverpool gözlemcileri Norveç ile Türkiye arasındaki karşılaşmada Uğurcan Çakır’ı takip etti. Betper giriş adresi içinde de takip edilen bu karşılaşmada Uğurcan Çakır’dan fazlasıyla etkilenildiği ifade edildi. Bu yüzden de İngiliz takımının Trabzonspor’a ciddi bir transfer teklifinde yer alacağı da ifade edilen bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Uğurcan Çakır’ın Alisson Becker’in yerine iyi bir alternatif olarak ifade edildiği söyleniyor. Aynı zamanda da genç kalecinin daha önceden diğer bir İngiliz kulübü olan Chelsea ile de sözleşmenin eşiğinden döndüğü de ifade edilen bir durum olarak öne çıkıyor. Kendisinin de bu durumdan haberdar olduğu da belirtilen bir durum oluyor.

Bu Yazıya Tepki Ver