Ulaştırma ve Altyapı Bakanı İftar Programında Esenboğa Havalimanı İşçileriyle Buluştu

image_661101f1e29c9
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Uraloğlu, Esenboğa Havalimanı’ndaki İşçilerle Bir Araya Geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Esenboğa Havalimanı yeni pist alanı inşaatında çalışan işçilerle **iftar programında** buluştu. Bakan Uraloğlu, işçilerle bir araya gelirken yapılan planlı iftar programlarının seçim sonrasına denk gelmesi sebebiyle Ankara’da bulunmaları gerektiğini söyledi.

Projeler Hakkında Konuşan Uraloğlu

Uraloğlu, Türkiye’nin hızla geliştiğini, özellikle havacılık alanında atılan hızlı adımlarla birçok işin gerçekleştirildiğini vurgulayarak Ankara’da yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Uraloğlu, Ankara’ya üçüncü bir pistin yanı sıra yeni terminal binaları, yangın birimlerinin konuşlanacağı alanlar, apronlar ve yeni taksi yolu gibi planlamalar olduğunu belirtti.

Gelecek Projeler ve Hedefler

Bakan Uraloğlu, 2022 yılında başlatılan sürecin şubat ayında çalışmalara başladığını ve 25 yıllık yap-işlet-devret ihalesi gerçekleştirildiğini açıkladı. Uraloğlu, Ankara’nın yurt dışı uçuş kapasitesini artıracaklarını ve Ankara’nın yurt dışı uçuşlarını geliştireceklerini belirtti.

İfade Edilen Duygular ve Temenniler

Uraloğlu, ülkenin dört bir yanına eşit hizmet sunulduğunu, hava yolunda rekabetin arttığını ve vatandaşlara en iyi hizmetin sağlanması için çaba gösterdiklerini dile getirdi. Bakan, Kadir Gecesi ve yaklaşan bayram vesilesiyle tüm vatandaşların huzurlu ve sevdikleriyle bir arada geçirecekleri günler diledi.

Bakan Uraloğlu, iftarın ardından işçilerle fotoğraf çektirirken, hava trafik kontrol kulesini ziyaret ederek hava kontrol görevlilerinin çalışmalarını inceledi.

Bu Yazıya Tepki Ver