Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Deprem Bölgelerine Yardım Kampanyası Başlattı

image_65c0c3b6348a4_bmLxJk
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11 İlde Kalıcı Konut İnşası Devam Ederken Hasarlı Ulaşım Yolları Onarılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası, 11 ilde kalıcı konutların inşa sürecini yürütürken aynı zamanda ulaşımda meydana gelen hasarların giderilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

PTT Genel Müdürlüğü Tarafından Yeni Bir Kampanya Başlatıldı

Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, deprem bölgesinde depremin izlerini silmek ve bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak için PTT Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir kampanyanın başlatıldığını duyurdu.

Bakan Uraloğlu’nun paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

“Asrın felaketinde zarar gören illerimizin ticaret hayatının tekrar canlandırılması ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için PTT Genel Müdürlüğümüz eliyle yeni bir kampanya başlatıyoruz. Deprem bölgesine yapılan her gönderi bir umut anlayışı ile 6 Şubat – 6 Mayıs tarihleri arasında; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa illerimiz çıkışlı ve varışlı gönderilere güncel tarife üzerinden yüzde 30 oranında indirim uyguluyoruz.”

Ticaretin Canlanması Hedefleniyor

İndirim kampanyası 6 Şubat 2024 tarihinde başlayarak 6 Mayıs 2024’e kadar sürecek. Bu kampanya ile bölge ticaretinin canlanması hedeflenerek deprem bölgesinin kalkınmasına katkı sağlanacak. Kampanya aynı zamanda depremzedelerin ihtiyaç duydukları ürünlere daha kolay ulaşmalarını sağlayacak ve maddi manevi kayıplar yaşayan depremzedelere destek olacak.

Bu Yazıya Tepki Ver