Ümit Karan: “Çok zor bir maç bizi bekliyor”

e
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen hafta Ankara Demirspor’u 1-0 mağlup eden Kastamonuspor, kırmızı grup lideri Kocaelispor ile oynayacağı 2. sezonunun hazırlıklarına başladı. Antrenmanda Kastamonuspor Teknik Direktörü Ümit Karan, sahaya galibiyet koduyla çıkacaklarını belirterek, “Bana göre Kocaelispor ligin favorilerinden, şampiyonluk adaylarından, liderlerinden biri. Çok zor maçlar bizi bekliyor. .”

Kastamonuspor, geçtiğimiz hafta TFF Lig 2’de kırmızı grupta Ankara Demirspor ile deplasmanda oynadı ve karşılaşmayı 1-0’lık skorla kazandı. Lig şampiyonu Kocaelispor ile 11 Aralık Pazar günü Kastamonu Gazi Stadı’nda karşılaşacak olan Kastamonuspor, maçın hazırlıklarına başladı. İsmail Dick Menley Antrenman Üssü’ndeki totobo antrenmanda oyuncular ağırlıklı olarak beden eğitimi yaptı.

Teknik direktör Ümit Karan, basına açık olarak yaptığı antrenmanda son 5 haftada 3 galibiyet aldıklarını belirterek, “Takım olarak büyük bir atılım yaptık. Ankara çok zorlu bir deplasman maçı. takım. Kendi sahasında kaybetmemiş bir totobo giriş takıma karşı mücadele ettik ve kazandık. İyi savunma yaptık ve iyi bir takım oyunu oynadık. Tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. ”

“Hedef belirlemeden maç, maç gideceğiz” Ümit Karan, Kocaelispor’u en iyi sonuç için oynayacaklarını belirterek, “Bu hafta Kocaelispor ile de karşılaşacağız. Kocaelispor bence ligin favorilerinden, şampiyonluk adaylarından, liderlerinden biri. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Burada istediğimiz sonucu alıp son maçı iyi bitirip devre arasında yapabileceğimiz transferleri düşüneceğiz. Son iki maçta hedefimiz belli olacak. İkinci yarıda aldığımız totobo kayıt puanlarla lige girebiliriz.

Önemli olan önümüzdeki sezon için ana kadroyu oluşturup şampiyon bir takım oluşturmak. Bu yılki hedefimiz toplayabildiğimiz kadar puan toplamak. Maç, maç belli bir hedefle ilerliyoruz” dedi. “Kastamonu da oyuna gelmeli, daha çok destek vermemiz lazım” Ümit Karan, hayranlarına şu açıklamayı yaptı: “Kolay bir süreç olmadı. Bildiğiniz gibi Kastamonuspor sezon başında çok sıkıntı çekti. Takım ve yönetim olarak Kastamonu için çok önemli bir iş yapıyoruz. U’dan bazı oyuncuları çıkardık. -19’lar, U-17’ler, genç oyuncuları buraya getireceğiz, akademiden birçok oyuncuyu çıkartabiliriz, önemli “Futbolda bazı şeyler tek başına olmuyor. Çok çalışıyoruz ve umarım oyunda iyi sonuçlar almaya devam edebiliriz” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver