Ünlü Şarkıcı Ferman Toprak İddialara Cevap Verdi

image_6598e0c85d37b_g3eqoU
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ferman Toprak, Beykoz’daki Villasında İşçilere Saldırdığı İddialarını Reddetti

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak’ın, Beykoz’da bulunan 5 katlı lüks villasının tadilatında çalışan işçilere saldırdığı iddia edildi. Ancak Toprak, bu iddiaları kesin bir dille reddetti ve olayın kendisine yönelik bir linç girişimi olduğunu belirtti.

İşçilere Düşük Ödeme Yapılacağı İddia Ediliyor

Bir televizyon kanalının haberine göre, Ferman Toprak, villasının yenileme işi için işçilerle 1,5 milyon TL üzerinde anlaşma yapmıştı. Ancak daha sonra Toprak, bu miktarı fazla bulduğunu söyleyerek işçilere 800 bin lira ödemeyi teklif etti.

İşçilere Sopa ve Yumrukla Saldırıldığı İddia Ediliyor

İddialara göre, işçiler bu teklifi kabul etmeyince Toprak ve yanındakiler işçilere saldırdı. İşçi arkadaşlarından biri, “Yanındakiler arabayla inip silah çekti. Toprak da silahın kabzasıyla vurdu.” dedi. Başka bir işçi ise “Silahını çekmişsen vur o zaman dedim. Silahın kabzasıyla vurdu. Canımızı zor kurtardık. Arkadaşımı da dövdü” şeklinde konuştu.

Toprak, Suçlamaları Reddetti ve İddialara İlişkin Açıklama Yaptı

Saldırıya uğrayan işçiler durumu polise bildirdi ve şikayetçi oldu. Olayın ardından Ferman Toprak gözaltına alındı. Ancak Toprak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisine yönelik linç girişimi olduğunu iddia etti.

Toprak, “Hakkımda yapılan haber sonrası, tarafıma bilinçli ve örgütlü bir linç girişimi başlatılmıştır. Haksızlığa, maddi ve manevi zarara uğrayan taraf şahsımdan başkası değildir” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Toprak, 25 yıllık sanat hayatında çalışanların ve emekçilerin yanında olduğunu söyleyerek, iddiaların gerçek olmadığını belirtti. Tüm şikayetlerin ve hukuki sürecin avukatı tarafından takip edileceğini de vurguladı.

Bu Yazıya Tepki Ver