Ünlü şarkıcı Melike Şahin, öğretmenler için düzenlenen konseri iptal etti! Tepkiler gecikmedi: “Hani pusulam rüzgar diyordun?”

image_656c654b855eb_oxMNAL
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2 Aralık’ta öğretmenler için bir konser planladı. Ancak ünlü şarkıcı Melike Şahin, konser alanına gelen öğretmenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Konser alanı dolmasına rağmen Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla konserin iptal edildiğini duyurdu. Sebep olarak rüzgarı gösteren Şahin, güvenlik nedeniyle belediye ve ekibinin konseri riskli bulduğunu belirtti. Öğretmenler de bu iptal kararına tepki göstererek, ünlü şarkıcıya eleştirilerde bulundu.

İBB Kültür hesabından yapılan açıklamada ise Şahin’in ekibinin sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konserin ertelendiği ifade edildi. İBB, öğretmenlerin talepleri doğrultusunda başka bir sanatçıyla yeni bir konser düzenleyeceğini duyurdu.

Bu olayın sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte bazı kullanıcılar, Şahin’in “pusulam rüzgar” şarkısı üzerinden göndermelerde bulunarak tepkilerini dile getirdi.

Bu Yazıya Tepki Ver