Uygun Fiyatlı Steam Cüzdan Kodu Satın Al

İtem Satışı Türkiye üzerinde bulunan oyuncuları için en uygun fiyatlarla birlikte oyun e-pinleri satmayı kendisine hedef bilmiştir.

steam cüzdan kodu (3)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtem Satışı Türkiye üzerinde bulunan oyuncuları için en uygun fiyatlarla birlikte oyun e-pinleri satmayı kendisine hedef bilmiştir. Aynı zamanda bu doğrultuda hizmetlerine de kaliteli bir şekilde devam etmek kendileri için oldukça önemlidir. Özellikle de ekip olarak oldukça dinamik genç ve çözüm odaklı bireylerle çalışıyor olması sitenin kalkınmasında yardımcı olmaktadır. Site içerisinde oluşturmuş oldukları oyuncu pazarında bütün üyelere ücretsiz bir şekilde ilan ekleme imkanı sunar. Düşük komisyon oranları sayesinde üyelerinin her zaman kazançlı olmasını ön planda tutmuştur.

Steam platformunun para birimi olan steam cüzdan kodu İtem Satış üzerinden 2021 fiyat politikasıyla birlikte oldukça uygun olarak satılır. İhtiyacınıza göre birçok farklı steam kod paketleri vardır. İçerisinden çıkan 15 haneli kodu sizden istenilen bölüme girmeniz halinde anında alışverişe başlayabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu İşlevi

Hesabınıza eklemiş olduğunuz cüzdan kodları sayesinde oyun içi satın almalarla birlikte Steam platformu içerisinde bulunan oyunları da satın alabilirsiniz. Aynı zamanda İtem satış üzerinden alacağınız steam kodları sayesinde hesabınıza ne kadar satın aldıysanız bakiyenizde öyle gözükecektir. Bu kodları bozdurmanız halinde steam platformunda bulunan mağazalardan alışverişleri gerçekleştirmiş olursunuz. Satın almış olduğunuz kodlar kesinlikle kullanılmış değil ve %100 orijinal olarak hizmet verir. Sizleri güvenliği ve memnuniyeti için en iyi şekilde kaliteli hizmeti sunmaya devam etmektedir. Bu sayede her geçen gün Türkiye üzerindeki en geniş oyun pazarlarından biri olmaya yer edinir.

Kaynak: https://www.itemsatis.com/urunler/steam-cuzdan-kodu.html

Bu Yazıya Tepki Ver