Uzun bir hafta sonu tatiline ne dersin?

uzun-bir-hafta-sonu-tatili-scaled
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hafta sonunu en iyi şekilde değerlendirmek, şehirden biraz uzaklaşıp dinlenmek isteyenlerdenseniz, birbirinden seçkin hafta sonu otelleri sizleri bekliyor. 

Sektörün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, şehrin boğucu atmosferinden uzaklaşıp kendini doğanın kucağına bırakmak isteyen misafirlerini uzun bir hafta sonu molasına davet ediyor.

 

04.11.2021, İstanbul 

 

Pazartesi ya da Cuma günü alacağınız bir gün izni, hafta sonu tatiliyle birleştirerek keyifli bir kaçamak yapmaya ne dersiniz? Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, haftanın yorgunluğunu atıp hafta sonunu keyifle geçirmek, şehirden biraz uzaklaşıp dinlenmek isteyenlere, hafta sonu tatili için pek çok alternatif öneriyor. %50’ye varan indirim seçenekleriyle misafirlerine avantajlı tatil fırsatları sunan Tatilsepeti, Bir Gece Bizden kampanyası ile ekstra bir gece de tatil hediye ediyor.

 

Termal otellerde yenilenip dinlemek, doğa ile baş başa kalmak, kalabalıklara karışıp yeni yerler keşfetmek ya da doya sıya eğlenmek, dilediğiniz konseptte uzun bir hafta sonu tatili için, Çanakkale’den Antalya’ya hafta sonu otellerinin imkanlarını inceleyip size en uygun olanı değerlendirebilirsiniz.

 

Abant Gölü’nün huzuruna teslim olun

Abant’ın huzurlu atmosferi ve zengin doğal çeşitliliğe sahip bitki örtüsü içerisinde farklı konseptlerle tatlilseverleri buluşturan Tatilsepeti, Bolu Abant Lotus Otel, Büyük Abant Oteli ve Kartal Yuvası gibi birbirinden konforlu otellerde romantik, dinlendirici, konforlu konaklama imkanları sunuyor. Kent yaşamının telaşlı koşturmacasından yorulduğunuz her an kendinizi huzurlu doğasının kucağına atabileceğiniz Abant otelleri; Tatilsepeti üzerinden ulaşabileceğiniz konaklama detayları, kampanya fiyatları ve rezervasyon olanaklarıyla kolayca planlayabileceğiniz, eşsiz bir tatil vadediyor.

 

Romantik bir sonbahar destinasyonu 

Huzurun ve romantizmin vazgeçilmez destinasyonlarından olan Ağva otelleri, yılın 4 mevsimi hem yerli ve hem de yabancı turistleri ağırlıyor. Konforu ve mimarisi ile öne çıkan, doğası ve dinginliği ile büyüleyen bölge, doğa ile iç içe tatil yapmak isteyenler tarafından ilk sıralarda tercih ediliyor. Sonbahar mevsiminin keyfini çıkaracağınız Ağva Piazza Otel, Escape Hotel ve Gizemli Nehir Oteli, sizleri bekliyor.

 

Akdeniz’de bir tatil cenneti 

Özellikle yaz aylarında oldukça fazla ilgi gören turizm cenneti Akdeniz de, sonbahar mevsiminin en eşsiz destinasyonları arasında yer alıyor. Kaş La Salvia Hotel, Artemis ve Cappari Aqua Princess gibi bölgede yer alan oteller, pek çok avantajlı imkanları ve uygun fiyatları ile binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Tarihi yapıları, doğal güzellikleri, birbirinden renkli aktivite imkanları ile mükemmel bir tatil cenneti olarak kabul gören şehir, her yaş grubundan tatilciye kusursuz bir tatil geçirme fırsatı sunuyor.

 

Kaz Dağları’nın eteğinde bir mola

Gerek doğası, gerekse tarihi geçmişiyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı Çanakkale, uzun sahil şeridi ve doğasıyla hayranlık uyandıran tatil beldeleri arasında yer alıyor. Kaz Dağları’nın eteğinde, yemyeşil ormanların gölgesinde konumlanan Çanakkale, Assos Dove Hotel Resort Spa, Hunters Hotel ve Kartal Yuvası gibi bölge otelleri arasından tercih yaparak doğayla baş başa, keyifli bir tatil yapabilirsiniz.

 

Sapanca’nın doğal güzelliklerinde dinlenin

Doğal güzellikleriyle ve benzersiz mimarisi ile adından söz ettiren Sapanca, eşsiz bir tatil yapmak isteyen birçok yerli ve yabancı turiste hizmet vermeye devam ediyor. Yılın her döneminde yeniden düzenlenen tatil kampanyaları ve erken rezervasyon indirimleri ile Sapanca otelleri, birbirinden avantajlı imkanlar sağlıyor. Sakarya, Sapanca Elite World Sapanca Convention Wellness Resort, Cabir Deluxe Hotel ve Richmond Nua Wellness Spa Hotel gibi birbirinden konforlu oteller, rahatlamak ve yoğun tempodan sıyrılmak isteyen tüm tatilcileri bekliyor.

 

1 gece Tatilsepeti’nden 

Bir Gece Bizden kampanyası ile misafirlerine 1 gece ek konaklama hediye eden Tatilsepeti, seçili otellerde 1 gece ücretsiz konaklama imkanı sunuyor. Belirli otellerde geçerli olan kampanya, belirtilen fırsatlar dışında başka kampanyalar ile birleştirilemeyecek; geriye dönük rezervasyonlar ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılamayacaktır. Rezervasyonların iptal yada değişikliği durumunda ise, sözleşme şartları geçerli olacaktır.

 

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Bu Yazıya Tepki Ver