Vaillant Group Türkiye eğitim çalışmalarına DOSİDER ve İGDAŞ işbirliği ile devam ediyor

Vaillant Group Türkiye, Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DOSİDER) işbirliği ile İGDAŞ teknik personeline yönelik “Atık Gaz Boru Donanımları Eğitimi”nin ilkini gerçekleştirdi. Derneğin Teknik Komitesi’nin çalışmaları kapsamında, Vaillant Group Türkiye Genel Müdürlük binasında düzenlenen eğitime 15 İGDAŞ personeli katıldı.

1661263712_Vaillant_Group_Logo_2020_RGB
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vaillant Group Türkiye, sektör paydaşlarının ve iş ortaklarının her alanda kaliteli hizmet anlayışına fayda sağlama hedefiyle yürüttüğü eğitim çalışmalarına devam ediyor. Şirket bu kapsamda İGDAŞ teknikerleri ile bir araya geldi. DOSİDER ve İGDAŞ işbirliğinde hayata geçirilen “Atık Gaz Boru Donanımları Eğitimi”nin ilkine 15 İGDAŞ teknikeri ve mühendisi katıldı.

 

Vaillant Group Türkiye Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen oturumda; atık gaz sistemleri, gazlı cihaz kılavuzları ve sertifikasyon, harici bacalar, baca montajları gibi konular ele alındı. Vaillant Group Türkiye’nin gönüllü olarak destek verdiği eğitim programının ilerleyen dönemlerde de devam etmesi planlanıyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver