VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde Jedinstvo ile Karşılaşacak

Screenshot_14
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ikinci maçında Sırbistan’ın Jedinstvo ekibiyle karşılaşacak. İşte detaylar.

Türkiye’nin önde gelen voleybol takımlarından VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi’nde heyecan dolu bir mücadeleye hazırlanıyor. Sarı-siyahlı ekip, A Grubu’ndaki ikinci maçında Sırbistan temsilcisi Jedinstvo ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma, 15 Kasım sarayslot Çarşamba günü Ruma’da bulunan Sportsko Poslovni Centar’da oynanacak ve Türkiye saati ile 21.00’de başlayacak. VakıfBank, bu maç öncesinde A Grubu’nda oynadığı ilk maçta Fransız ekibi Volley Mulhouse Alsace’ı 3-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başlamıştı.

Rakip Jedinstvo ise ilk maçında İtalya deplasmanında Allianz Vero Volley’e 3-0 kaybetmişti. Bu nedenle her iki takım için de ikinci maç büyük önem taşıyor.

Müsabakanın hakemlik görevini Yunanistan Voleybol Federasyonundan Alexandros Mylonakis ve Hırvatistan Voleybol Federasyonundan  sarayslot giriş Bruno Muha üstlenecekler. VakıfBank, bu zorlu mücadeleden galip ayrılarak CEV Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver