Vans Authentic Chino Loose Pantolon: Nasıl Giyilirse Giyilsin, Daima Mükemmel Durur

11032022-vansv
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dayanıklı tasarımı ile bu günlük pantolon, çok yönlü stil alternatifleri ile mükemmel bir uyum sağlar

  

50 yılı aşkın süredir kaykayda lider olan orijinal aksiyon sporları markası Vans, nasıl giyilirse giyilsin mükemmel uyum sağlayan Authentic Chino Loose Pantolonu tanıtmaktan gurur duyuyor. Kaykaycılar tarafından kaykaycılar için tasarlanan çok yönlü Authentic Chino Loose Pantolon, Vans’in orijinal Authentic Chino stilinin en yeni versiyonu olarak satışa sunuluyor. Daha bol stili ve mükemmel duruşu ile uzun kaykay performanslarında ihtiyaç duyulan dayanıklılığı sunuyor.

 

Her kaykaycının önemli ihtiyaçlarından olan bu pantolon, iş üniformalarından ilham alarak tasarlanıp 47 cm bacak açıklığı ile kalça, uyluk ve bacak boyunca bol bir şekilde iniyor. Vans Authentic Chino Loose Pantolon aynı zamanda sağ tarafta bozuk para cebi, ekstra destek için sol arka cebin üst köşesinde Drop-V” dikiş, arka bel bandında “V” kemer köprüsü detayı ve hareket halindeyken temel ihtiyaçlarınızı güvende tutmak için arka şerit cepler gibi önemli ayrıntılara sahiptir.

 

Yulaf renginin yanı sıra siyah, kahve ve üzüm yaprağı renklerinde de mevcut olan polyester, pamuk ve LYCRA® kumaş karışımı ile üretilmiş bu pantolon, vücutla birlikte hareket eden konforlu ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Vans Authentic Chino Loose Pantolon, iç fermuarda Vans’in imzası olan checkerboard deseni ve iç kısım dikişinde bulunan bir bayrak etiket gibi grafik vurgular ile tamamlanıyor.

Authentic Chino Loose Pantolon, Vans perakende satış noktalarında ve Vans.com.tr’de satışa sunuluyor. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen Vans.com.tr’yi ziyaret edin.

Bu Yazıya Tepki Ver