VANS,”CHECKERBOARD” GÜNÜ İLE KENDİNİ YARATICI BİR ŞEKİLDE İFADE EDENLERİ KUTLUYOR!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kendisini yaratıcı bir şekilde ifade eden herkesin savunucusu, aksiyon sporun orijinal markası Vans, Vans Checkerboard Günü’nünü 19 Kasım 2020 Perşembe günü gerçekleşeceğini ilan etti. Yaratıcı ifadenin gücünü savunmak için kurulan küresel bir girişim olan Vans Checkerboard Günü’nü bu yıl yaşanan küresel bir izolasyon döneminin ardından, yaratıcılığın bireylerin ve toplulukların fizyolojik ve psikolojik sağlıklarını iyileştirmede oynadığı hayati role odaklanacak.

Yılın çoğunu birbirimizden ayrı geçirdiğimizi ve bu sürecin epey zorlu olduğuna dikkat çeken; Vans Global Marka Başkanı Doug Palladini; “Hem fiziksel hem de psikolojik izolasyona rağmen, her zaman yaratıcılığa derinlemesine bağlı bir Vans Ailesi olduk ve olacağız. Complex firması tarafından yakın zamanda yapılan bir araştırma gösterdi ki, yalnızca ABD’deki gençlerinin yarısı COVID-19’dan öncesine göre daha stresli ve endişeli. 2020 Vans Checkerboard Günü’nün için hedefimiz yaratıcılığın gücüyle birlikte en küçük ifade eylemlerinin bile kişisel ve toplu refahımız üzerinde büyük bir etki yaratabileceğini göstermek olacak.” dedi.

Vans, ortak amacı ruh sağlığını ve fiziksel refahı etkileyen stres faktörleriyle başa çıkmak için yaratıcılığa odaklanan programlar ve terapi yöntemleri kullanan dünyanın dört bir yanındaki 10 küresel yardım kurumuna toplamda 1 Milyon Dolar bağışta bulunacak. Her bir kurum Tides Foundation’daki The Vans Checkerboard Fund’dan veya doğrudan bağış yoluyla yaratıcılık ile dünya çapında gençlerin ruh sağlığını ve fiziksel refahını iyileştirme misyonuna yardımcı olmak adına Vans’den 100 bin Dolar alacak. Bu fondan faydalanacak kurumlar şöyle: Campaign Against Living MiserablyThe Wave ProjectThe Ben Raemers FoundationGet Lit-Words IgniteThe Skatepark ProjectArte Por La VidaSocial SkateSingapore Association for Mental HealthBuku Jalanan Chow Kit ve World of Art Brut Culture.

19 Kasım 2020’de gerçekleşecek Vans Checkerboard Günü’nde Vans, dünyanın dört bir yanındaki hayranları bir araya getirerek, zihinsel ve fiziksel sağlık için kendini ifade etmenin gücüne dair farkındalığı yükseltmeye odaklanan çeşitli dijital marka girişimlerine katılacak. Bu girişimler arasında #VansCheckerboardDay TikTok Challenge’i ve Tony Hawk, Anderson, Paak, Yaya Zahir ve diğer küresel marka elçilerinin ağızlarından yaratıcılığın onlara nasıl yardımcı olduğunu dinleme fırsatını kapsıyor.

Vans tarafından sağlanan 1 milyon dolarlık desteğin yanı sıra, dünya çapındaki hayranlardan ek bağış toplanarak 10 bölgesel hayır kurumunu destekleme fırsatı yaratılacak. Bu ek destek ünlü sanatçı ve Vans marka elçisi Geoff McFetridge tarafından sınırlı sayıda tasarlanan Vans Checkerboard Day tişörtü veya bir çift Authentic satın alarak yapılabilecek. Satılan ürünlerden elde edilen gelirin tamamı ise Tides Foundation’daki The Vans Checkerboard fonuna bağışlanacak. Hayranlar ayrıca para bağışı karşılığında Vans Ailesi uygulaması aracılığıyla sadakat puanları bağışlayabilecek.

Vans severler, Vans Checkerboard Günü ürünlerini incelemek, bağış yapılacak hayır kurumları hakkında daha fazla bilgi edinmek, nasıl bağış yapılacağını öğrenmek ve 2019’daki ilk Vans Checkerboard Günü’nün yerel topluluklara nasıl destek olduğunu incelemek için Vans.com/checkerboardday adresini ziyaret edebilir. Ayrıca #VansCheckerboardDay TikTok yarışmasına katılmak için sosyal medyada Vans’ı takip etmeye devam edin!

Vans Hakkında:

Vans, VF Corporation bünyesinde yer alan orijinal aksiyon sporları markası ve yaratıcı ifadenin savunucusu spor ayakkabı, giyim ve aksesuar markasıdır. Uluslararası ofisleri ve distribütörlük noktalarıyla Vans, özgün koleksiyonları tüm dünya üzerinde 97’den fazla ülkede, 2,000’den fazla perakende satış noktasında bulunmaktadır. Vans; spor, sanat, müzik ve sokak kültürü aracılığıyla gençler arasında yaratıcılığın destekçisi olurken; Vans Checkerboard Günü, Vans Park Serisi, Vans Triple Crown of Surfing, Vans Custom Kültürü, Vans Kültür Merkezi ve dünyanın her köşesinde bulunan “House of Vans” ile sanatçı ve müzisyenlerin kendilerini ifade etmelerine olanak sağlamaktadır.

Bilgi için: vf@saltiletisimgrup.com

Bu Yazıya Tepki Ver