Veradetoks İle Sağlıklı Yaşam

Veradetoks Türk Tarım Bakanlığı’na uygun olarak üretmiş oldukları bitkisel çaylar ile sizlere hizmet vermektedir.

veradetoks (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Veradetoks Türk Tarım Bakanlığı’na uygun olarak üretmiş oldukları bitkisel çaylar ile sizlere hizmet vermektedir. İstanbul da üretim sağlayan Veradetoks bitkisel çaylar haricinde kişilere ücretsiz diyetisyenlik desteği de verilmektedir. Ayrıca ürünlerin Yurtdışına satışı da gerçekleşmektedir.

Veradetoks web adresi üzerinden içerikleri detaylı şekilde paylaşılmış bitkisel çaylara rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ayrıca yine site üzerinde sizlere Müşteri Memnuniyeti bölümü ile de alıcıların ürünler hakkında ki yorumlarını görebilmeniz mümkündür.

Ödem Atmaya Yardımcı

Birçok kişi hızlı ödem atmak ve zayıflamak için farklı ilaç maddeleri kullanmaktadır. Bu yola girişim yapan kişilerin olumlu dönüşü olmamıştır. Aynı zamanda bu ilaçlar yüzünden kişilerde kalıcı rahatsızlıklar oluşabilmektedir. Veradetoks ise ilaç gibi kimyasal maddeler yerine detoks karışımı sunmaktadır.

%100 doğal olan içeriği ile sizlere kısa dönemde zayıflayacağınız ve ödem atacağınız belirtilmiştir. Site içerisinde 3 adet bitkisel çay karışımı bulunmaktadır.

  • Veradetoks Rosehip; Kuşburnu, Zencefil, Tarçın, Sinameki, Maydanoz Sapı, Kiraz Sapı, Tarçın,

Portakal kabuğu, Keten tohumu, Tef tohumu, Nane, Avokado Yaprağı, Aspir, Ginseng, Gingko Biloba, Mate Yaprağı, Moringo.

  • Veradetoks Lemon; Limon, Zencefil, Tarçın, Sinemaki, Kiraz Sapı, Maydanoz Sapı, Portakal Kabuğu, Keten Tohumu, Tef Tohumu, Nane, Avokado Yaprağı, Aspir, Ginseng, Gingko Biloba, Mate, Moringo
  • Veradetoks Matcha; Matcha, Zencefil, Tarçın, Sinemaki, Kiraz Sapı, Maydanoz Sapı, Portakal Kabuğu, Keten Tohumu, Tef Tohumu, Nane, Avokado Yaprağı, Aspir, Ginseng, Gingko Biloba, Mate, Moringo

 

Bu Yazıya Tepki Ver