Veteriner Hekimlerinin Kullanması Gereken Malzemeler

Hayvanların sağlıklarının korunabilmesi ve onların iyileştirilmesi, herhangi olası bir tehlikeye karşı önlem alınması, genel muayene kontrollerinin yapılması için veteriner malzemeleri gerekli olur.

dogamedikal (7)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayvanların sağlıklarının korunabilmesi ve onların iyileştirilmesi, herhangi olası bir tehlikeye karşı önlem alınması, genel muayene kontrollerinin yapılması için veteriner malzemeleri gerekli olur. Özellikle veteriner hekimlerinin kullandığı malzemeler. Veteriner sarf malzemeleri, klinik malzemeleri, cerrahi aletler, pet ekipman ürünleri, çiftlik ekipmanları, büyükbaş hayvan ekipman ürünleri, büyükbaş hayvan doğum ekipmanları ve tıraş ve kırım ekipmanları olur.

Bu ürünlerin her biri sağlığın daha iyi korunması ve iyi bir hale getirilmesi için kullanılır. Veteriner mala malzemeleri tek kullanımlık olarak işlev görür. Tek başlarına kullanılmayıp yardımcı olarak tercih edilirler. Sağlığın iyi bir hale gelmesi ve olası tehditlere karşı koruma zamanında kullanılan önemli veteriner ürünleridir. Bu ürünler için Doğa Medikal sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Veteriner Antiseptik Ürünler Nelerdir?

Anti septik ürünler olarak pek çok malzemeler yer alır. Bunlar ise; bistüri uçları ve diğer çeşitleri, bandaj ürünleri, cilt zımbası ürünleri, cilt zımbasını sökmeye yarayan ürünler, dezenfektan ve çeşitleri, eldivenler ve çeşitleri, gaz kompres ürünleri, gazlı bez ve pamuklar, katater ürünleri ve torbadır.

Laboratuvarda kullanılacak olan başlıca ana malzemeler, maske, bone ve galoş malzemeleri, sargı bezi ve çeşitliliği, serme bezi ürünü, muayene esnasında kullanılan örtü, serum ve kan alma sırasında kullanım sağlayan set ürünleri, stoper ve üç yollu musluk ürünleri ve tıbbi atık veteriner medikal malzemeleri olarak işlev görürler. Bütün bu ürünlerin çoğu için Doğa Medikal sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver