MultiNet’lilere S Sport Plus yıllık üyeliklerinde indirim!

Multinet Up, sporseverleri mutlu edecek bir indirim kampanyası başlattı. MultiNet'liler, S Sport Plus yıllık üyelik paketini 219,99 TL yerine sadece 174,99 TL’ye satın alma ayrıcalığına sahip olarak S Sport Plus’ta yer alan spor müsabakalarından dilediklerini yıl boyunca ister cep telefonlarından ister bilgisayarlarından isterse Smart TV’lerinden takip edebilecek.

1660889507_22104_MN_SSport1920x1080
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Multinet Up, herhangi bir kurulum işlemi, uydu alıcı veya set top box cihazı gerektirmeden internet aracılığıyla izleyicilerine hizmet sunan S Sport Plus ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında sporsever MultiNet’lileri mutlu edecek bir indirim kampanyası başlattı. MultiNet’liler, kampanya kapsamında S Sport Plus yıllık üyelik paketini 219,99 TL yerine sadece 174,99 TL’ye satın alma ayrıcalığını kazanıyor. İnternet üzerinden yayın yapan S Sport Plus indirim kampanyasına katılmak için son tarih 31 Ağustos 2022.

 

Dünyanın pek çok yerinde düzenlenen lig maçlarını ve şampiyonaları yayınlayan S Sport Plus, NBA’den Formula 1’e, UFC’den NFL maçlarına, EuroLeague’den Formula 2’ye kadar birçok spor içeriğiyle sporseverleri buluşturuyor.

 

Kampanyadan yararlanmak isteyen MultiNet’liler S Sport Plus’ın websitesinde herhangi bir üyelik paketi seçimi yapmadan, kendilerine özel tanımlanan kampanya kodunu “promosyon kodu” alanına yazarak indirimden yararlanabiliyor. 1 yıllık S Sport Plus üyelik paketi satın alan MultiNet’liler, S Sport Plus mobil uygulamasıyla ister cep telefonlarından isterlerse Smart TV’ler, Xbox, medya player cihazları veya Google Chromecast cihazlarıyla geniş ekrandan spor müsabakalarını takip edebilecek.

 

Kampanya dahilinde S Sport Plus üyesi olan MultiNet’liler ayrıca, spor yayınlarını maç saatinde canlı olarak veya güncel arşivde bulunan içerikleri daha sonra full HD kaliteyle izleme avantajına sahip oluyor.

 

S Sport Plus kampanyası hakkında detaylı bilgi almak ve diğer indirim kampanyalarını öğrenmek için www.multinet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Multinet Up Hakkında

Multinet Up, geliştirdiği yenilikçi ödeme sistemleri ve hizmetler ile kurum ve kuruluşlara, üye iş yerlerine, tedarikçilerine ve tüketicilere “değer katan” çözümler sunan bir ekosistem olarak hizmet veriyor. 2010 yılından itibaren Fransız Up grup bünyesinde bir Fransız-Türk ortaklığı olarak faaliyet göstermektedir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver