Vida’dan Yılın Golü

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Vida, tam anlamıyla yılın golünü atarak takımına geri döndü. 4 hafta sonra ilk 11’de başlayan yıldız futbolcu, bir korner organizasyonunda unutulmaz bir gole imza attı. Göztepe ile karşılaşan Beşiktaş, 70. Dakikada kazandığı korner atışında gol atmayı başaran Vida, üzerine gelen topu havada topuğuyla vurarak ağlarla buluşturmayı başardı. Zlatan İbrahimoviç’in sık sık attığı estetik gollerle kıyaslanan bu gol, 2021 Fustas golü için şimdiden aday gösteriliyor.

Gol hakkında yorumlarda bulunan N’Koudou: 10 kez denese birini atabilir, dedi. Betebet gole espirili bir anlayışla yaklaşan yıldız futbolcu, sahalarda ender gözüken bu güzellikte gollerin, futbola değer kattığını da ekledi. Yıldız oyuncu Vida, 2018 yılında bedelsiz olarak Beşiktaş’a katılmıştı. Bu sezon forma giydiği 9 maçta ilk kez golle buluşan futbolcu, geçen ay milli maçlar için döndüğü ülkesinde Covid-19 testi pozitif çıkmış ve 1 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Betebet giriş adresi zor bir kadro yapılandırması ile sezona başlayan Beşiktaş, yüksek maaşı olması sebebiyle Vida’yı bonservisli bir şekilde satmaya çalışıyor. Ancak yıllık 3.4 milyon € maaş alan oyuncuya, yüksek maaşı nedeniyle talip bulmak oldukça zor. Takımın da en çok kazanan oyuncusu konumunda olan Vida, her fırsatta Beşiktaş’da mutlu olduğunu söyleyerek, sözleşmesinin sonuna kadar kalacağının sinyallerini veriyor. Vida’nın ardından en çok maaşı alan futbolcular ise Lens (2.3 milyon €) ve Adem Ljajic (2.2 milyon €).

Betebetuye.site

Vida ayrıca bir Türk kulübünde forma giyen futbolcu olarak, Dünya Kupası Finalinde ilk kez oynayan oyuncu olma özelliğini taşıyor. Güçlü defans oyuncusu, ülkemizde olduğu kadar dünyada da oldukça marka değerine sahip. Önümüzdeki devre arası içerisinde satılması planlanan Vida, maaşını karşılayacak bir kulüp bulunamadığı taktirde Beşiktaş’da sözleşmesi bitinceye kadar kalacağı tahmin ediliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver