VIP Profesyonel Golf Akademi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Profesyonel bir golf sporcusu olan ve 4 ay gibi çok kısa bir süre de profesyonel golf lisansını alarak golf dünyasının önemli sporcularından biri olan Mustafa Bulut tarafından kurulmuş olan VIP Profesyonel Gol Akademi, golf tutkunlarına eğitimlerin verildiği bir akademidir. 2014 yılında Hannover şehrinde katıldığı bir turnuva da 147 kişi içinde birinci olan Mustafa Bulut, bu tarihten itibaren elde ettiği prestijli turnuva birincilikleri ile her zaman Almanya basınında yer almıştır. Günümüzde de aktif olarak golf turnuvalarına katılan Bulut aynı zamanda tutkunu olduğu golf sporunu tanıtan bir elçi konumundadır.

Sizlerde Mustafa Bulut’u çok daha yakında tanımak istiyorsanız web sayfasını kullanabilirsiniz. Sitesinde yer alan tüm spor hayatı ve almış olduğu başarıları inceleyebilirsiniz. Ülkemiz adına büyük bir şans olan Mustafa Bulut ile iletişime geçebilir ve golf alanında tüm çalışmalarınızda kendisi ile yola en iyi şekilde devam edebilirsiniz.

Gol Eğitimleri Akademisi

Golf sporuna gönül vermiş olan Mustafa Bulut, katıldığı turnuvalarda kazandığı birinciliklerin yanı sıra çok kısa süre de profesyonel golf lisansı alma başarısına da sahiptir. Bir sporcu olarak golfe gönül veren ve bir tutku ile bağlı olan Bulut, bu alanda golfe gönül veren ve golf tutkunu olan sporculara da örnek teşkil etmektedir. Profesyonel ve tecrübeli bir sporcu olarak golf tanıtımı yapmaya devam etmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver