Vitor Pereira İspanya’nın Yolunu Tutuyor: Almeria’nın Yeni Teknik Direktörü Oluyor!

Screenshot_1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süre önce Brezilya devi Flamengo’nun başında bulunan ve Fenerbahçe taraftarının yakından tanıdığı Vitor Pereira’nın futbol kariyerinde yeni bir sayfa açıldığı belirtiliyor.

İspanya’nın en üst seviye futbol ligi La Liga’da zor günler geçiren Almeria’nın yeni teknik direktörünün Pereira olacağı konuşuluyor. Almeria, ilk 8 hafta sonucu 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle sadece 3 puan topladı. Takım, bu kötü gidişata dur demek için teknik direktör Vicente Moreno ile yollarını ayırdı. Brezilya medyasında yer alan haberlere göre Pereira, Almeria’nın başına geçiyor.

Pereira’nın son deneyimi Flamengo’da oldu. Bu yılın başında göreve başladığı Flamengo’da 20 maça çıkmasına rağmen ortalama maç başına 1.60 puan alarak beklentileri karşılayamadı ve takımdan ayrılmak zorunda kaldı.

Türkiye’de ise iki dönem Fenerbahçe’nin başında bulunan Pereira’nın, ilk döneminde şampiyonluğu Beşiktaş’a kaptırması unutulmazken, ikinci döneminde ise sadece birkaç ay takımın başında kalmış ve aralık ayında görevi bırakmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver