Vodafone Sultanlar Ligi’nde Şampiyon Fenerbahçe Opet!

image_6626532c175eb
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melissa Vargas’ın Zafer Gecesi

Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off final serisini 3-2 kazandı ve şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertli takımın yıldızı Melissa Vargas, finalde adeta parladı.

Melissa Vargas’a Ödüller Yağdı

Melissa Vargas, Vodafone 5G Final Serisi En Hızlı Servis Özel Ödülü’nü kazandı. Final serisinin 3. maçında 110 km hıza ulaşarak bu ödülün sahibi oldu. Aynı zamanda Play-Off final serisinin En Değerli Oyuncusu (MVP) ve final serisinin genel MVP’si seçilen Vargas, büyük bir başarıya imza attı. Ödüllerini Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy’un elinden aldı.

Vodafone’dan Destek Sözü

Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, kadın voleyboluna verilen destek hakkında şunları söyledi: “Türkiye Voleybol Federasyonu’na bağlı en üst klasman kadınlar ligi olan Sultanlar Ligi’nin İsim Sponsoru ve Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru olarak geçen yıl anlaşma imzaladık. Kadın voleyboluna verdiğimiz destekle gurur duyuyoruz. Bu yıl ödül töreninde bir yenilik yaparak ‘En Hızlı Servis Vodafone Özel Ödülü’nü de takdim ettik. Ödülü kazanan Melissa Vargas’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Kadın voleybolunun yanında olmaya devam edeceğiz.”

Bu Yazıya Tepki Ver