Volkan Demirel, PFDK’ya Sevk Edildi Sportmenlik Dışı Hareketler!

Screenshot_14
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında oynanan Antalyaspor maçında sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında oynanan Hatayspor – Antalyaspor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak PFDK’ya sevk raporları hazırladı. İşte sevk raporlarından bazıları:

  1. Hatayspor Kulübü İdarecisi Mehmet Güzel: 01.12.2023 tarihinde oynanan Hatayspor – Antalyaspor maçındaki “talimatlara aykırı hareketi”, “hakareti” ve “saldırısı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’na göre tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi.
  2. Hatayspor Kulübü Antrenörü Volkan Demirel: Aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’na göre tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi.
  3. Antalyaspor Kulübü İdarecisi Deniz Ali Yeşil: 01.12.2023 tarihinde oynanan Hatayspor – Antalyaspor maçındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildi.
  4. Fatih Karagümrük Kulübü: 01.12.2023 tarihinde oynanan Fatih Karagümrük – İstanbulspor maçındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.
  5. Pendikspor Kulübü: 02.12.2023 tarihinde oynanan Pendikspor – Galatasaray maçındaki “çirkin ve kötü tezahürat” ile kulüp resmi sosyal medya hesabında yapılan “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.
  6. Pendikspor Kulübü Başkanı Mahmut Türkoğlu: Aynı nedenlerle tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildi.

Volkan Demirel’in sportmenlik dışı hareketleri nedeniyle PFDK’ya sevk edilmesi, Türk futbolunun gündeminde önemli bir konu olarak yer alıyor. Olayın detayları ilerleyen günlerde netleşecek.

Bu Yazıya Tepki Ver